Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 22 April 2016

COOLBLOG di Musim Panas!

Assalamualaikum w.b.t.. Bila sebut coolblog je, mesti ramai yang tahu kan.. Tambah-tambah kalau musim-musim panas ni, memang la lagi terasa nak kan.. Perisa pun banyak.. Boleh top up dengan topping itu ini kan.. Kalau salah pilih perisa, mesti slow sikit dah nak habiskan dan rasa macam alaaaa.. Kalau boleh berjaya beli perisa yang korang suka, confirm nak repeat lagi esoknya kan.. Harga? Boleh je dapatkan harga basic.. Tapi kalau dah tambah itu ini, jangan terkejut pulak..


Coolblog ni kalau beli setiap hari, rasanya tak mampu la jugak kot.. Tapi tak kan nak beli setiap hari kan.. Ikut kan hati, ya la.. Jangan terkejut kalau dah tambah itu ini, harga mencecah RM 6 ++.. Kalau basic, Eraz tak sure.. Maybe RM 3 ++ or RM 4 ++ kan.. Tapi sekali nak beli, mesti nak puas hati kan.. Tambah-tambah kalau beli perisa yang memang favourite.. Rasa pun lebih kurang buah asal, memang seronok la kan.. Bila dah ada merata-rata, memang senang nak singgah beli.. Seronok juga barangkali kalau buat perniagaan Coolblog ni kot.. Haha..

4 comments:

  1. kalau cool blog saya suka yg ice choc blended tu

    ReplyDelete
  2. tengah tengah musim panas ni kaalau minum cool blog mmg besttttttt!!! hehehe

    ReplyDelete
  3. hyeee..salam jumaat :D akhirnya dapat juga Syira Lokman blogwalking sekejappp ! saja jenjalan tengok entry baru tuan blog and nak doakan supaya berjaya dunia akhirat ye :) tulis yg baik2 oke ^_^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.