Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 16 April 2016

(GAMBAR) AEON Mall Kota Bharu

Assalamualaikum w.b.t.. Akhirnya hujung bulan ini akan rasminya AEON Mall Kota Bharu di kawasan Lembah Sireh dan berdekatan dengan Tesco akan dibuka 28 April ini.. Kalau dikira bermula hari ini, tak sampai 12 hari je la lagi.. 28 April tu hari Sabtu.. Confirm-confirm tak boleh pergi sebab kerja.. Tapi kalau tak kerja pun, rasa tak akan pergi sebab mesti orang ramai giler kan.. So kalau pergi, mungkin sehari kemudian atau lepas tu.. Hehe.. Rasa macam malas nak bersesakkan..

Kalau ikutkan gambar-gambar pembinaan bahagian dalam, banyak juga butik-butik yang pertama kali muncul di Kelantan.. So itu salah satu tarikan.. Selalu kalau nak pakai pakaian jenama berkenaan, kena ke KL.. Tapi sekarang, ada kat AEON Mall la.. Bagi wanita, nampaknya ada Kaison tu.. Tak dapat Ikea, Kaison pun jadi la.. Apa-apa pun, Eraz nak belanja sikit gambar dalam pembinaan.. Lagi gambar ada di Facebook yang sedang di share oleh ramai orang..







#Bila Ikea pula nak ada kat Kelantan? Panggung Wayang / Cinema nampaknya dah nak wujud.. Rujuk SINI..

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.