Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 20 February 2016

Perfume Scent Of Peace by Bond No 9 Murah Giler !

Assalamualaikum w.b.t.. Sangat-sangat eksklusif kalau dapat miliki Perfume Scent Of Peace by Bond No 9 dengan harga yang murah giler.. Kenapa EKSKLUSIF? Bayangkan kalau harga perfume sebenarnya lebih RM 1K tetapi dengan De'Xandra Perfume hanya RM 65.00 sebotol sahaja.. Dan kalau korang beli dua botol samada sepasang atau sama je kedua-dua, harga hanya RM 60.00 sebotol sahaja! Mana nak dapat kan.. Bila lagi nak rasa perfume harga lebih RM 1K.. 

Bond No. 9 The Scent Of Peace For Him
Bond No. 9 The Scent Of Peace For Her

Baunya lebih kepada citrus fresh yang sangat esklusif.. Bau yang jarang-jarang sangat ada perfume lain.. Biasa-biasa kita bau yang sweet-sweet floral atau vanilla, tapi kali ni De'Xandra.. Jadi jangan lepaskan peluang untuk merasa bau yang menarik ini.. Eraz sendiri pakai.. Memang best! Untuk pertanyaan dan tempahan, boleh whatsapp 0179773382..



Follow Instagram zaraadam_online


De'Xandra Perfume, memperkenalkan satu perfume yang sangat murah dan tahan lama.. Dan paling penting ialah boleh bawa solat.. De'Xandra Perfume.. Mesti dah ada yang pernah dengar dan mungkin kali pertama dengar.. Kalau mana-mana yang sudah biasa pakai, memang dah tahu akan kewangian yang ada, ketahanan bauan perfume itu dan harganya.. Mana-mana pembaca yang sedang mencari perfume yang sesuai samada untuk wanita mahupun lelaki, inilah lah pilihannya, De'Xandra Perfume..


Ciri-Ciri DE'XANDRA PERFUME

1) TAHAN LAMA DENGAN HARGA BUDGET

Ciri utama yang dimahukan oleh ramai penggemar perfumes ialah KETAHANANNYA.
Dan soalan PERTAMA yang sering di tanya oleh mereka sebelum membeli ialah
" TAHAN LAMA tak perfumes awak  ni?" atau
" Berapa jam ketahanan perfumes ni?

Dengan memberikan pilihan kepada penggemar jika mahukan yang TAHAN LEBIH LAMA sudah tentu pilihan utama adalah ORIGINAL PERFUMES, tetapi masalah BUDGET menjadi kesukaran kepada mereka

Oleh itu, beliau telah membuat kajian tentang pati perfumes dan mendapati pelbagai kilang pengeluaran perfumes yang mempunyai kualiti dan ketahanan tersendiri . DE'XANDRA akhirnya telah di hasilkan daripada pati yang terbaik dan selamat digunakan dengan harga budget.

2) BOLEH BAWA SOLAT

" Boleh bawa solat tak?" 

​Walaupun sudah berkali-kali ustaz , ustazah dan pihak jakim mengesahkan alkohol boleh dibawa solat tetapi masih ramai lagi yang bertanya.

Oleh itu , beliau mengambil inisiatif untuk mengesahkan alkohol terbaik dari ekstrak tumbuhan. ALKOHOL De'Xandra ialah dari Ekstrak tebu dan ianya  boleh di bawa solat.

3) BOLEH BAWA TRAVEL

Ramai juga yang suka membeli perfumes yang boleh di bawa hand luggage dalam penerbangan & ringan serta mudah dibawa. 

Dengan kandungan 35ml, membantu ramai untuk bawa De'Xandra TERBANG bersama. 

CIRI-CIRI lain yang ada pada DE'XANDRA PERFUMES

1) 35ml , EDP perfume
2) Mudah di bawa TRAVEL
3) Produk bumiputera
4) Tahan lebih lama, lebih 8 jam
5) Setanding produk antarabangsa
6) Kesemua senarai perfumes adalah yang paling di cari penggemar perfume
7) Menepati citarasa & permintaan rakyat MALAYSIA

De'Xandra Perfume ini boleh dipos terus kepada pembeli! Jika beminat, boleh whatsapp ke no. di bawah :

Contact : 0179773382

Follow Instagram zaraadam_online

6 comments:

  1. rambang mata dibuatnya tgk banyak perfume....murah tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. order la kak.. rugi tak try.. mmg wangi..

      Delete
  2. terbaik...klo ada channel kan lg best hehe

    ReplyDelete
  3. Kawan saya pun meniaga dexandra... bau dia memang A!

    jom join GA saya kalau free:http://www.stanzaku.com/2016/02/ga-header-blog-logo-atau-cover-photo-fb.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.