Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 7 February 2016

Ayda Jebat - Pencuri Hati

Assalamualaikum w.b.t.. Portfolio Ayda Jebat sebagai penyanyi akan tercatat lagi dengan single kedua Ayda iaitu Pencuri Hati.. Siapa dah pernah dengar? Kalau mana-mana pembaca mengikut drama terbaru Astro, Isteri vs Tunang, lagu terbaru Ayda Jebat - Pencuri Hati ni ialah OST nya.. Kalau dengar sikit-sikit tu memang rasa macam nak dengar full.. Dan terus search kat Youtube.. Memang jumpa.. Antaranya di SINI.. Tak mustahil lagi ni pun akan jadi sepopular single pertama Ayda iaitu Siapa Diriku..


Walaupun seseorang artis samada pelakon atau penyanyi, pemilihan lagu atau single memang penting.. Kalau single tu menarik dan diterima oleh semua telinga pendengar, tak mustahil akan popular.. Dan banyak penyanyi menggunakan lagu mereka untuk dijadikan OST drama atau filem.. Salah satu cara pemasaran yang sangat bagus.. Tapi kena cari drama yang dijangka popular la..

Lirik Pencuri Hati - Ayda Jebat
Komposer : Kevin Chin
Lirik : Kevin Chin & Ayda Jebat

Jam di dinding terus berdetar ah
Kakiku juga terus berjalan ah
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me

Tak kuasa ku menahan rasa (dup dap dup dap dup dap)
Hati ku makin semakin berdebar (dup dap dup dap dup dap)
Tapi mengapa tak kau lepaskan tatapanmu dari diriku
Menembus hingga jantung ini terasa agak terhenti

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me Yeah

Satu dua senyum manismu
Tiga empat mirip matamu
Dengan tawa tawa riangmu 
Bikin hati ku jadi rapuh 
Si pencuri hatiku 
Kau pencuri hati ku

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Love me say you love me

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu dalam hati ku
Come on baby say you love me

Semua yang ada ada pada dirimu 
Membuat aku ku aku jatuh cinta
Come on baby say you love me
Say you love me!

Tak bisa ku sayang sayang selain dirimu
Penjara kamu muka mu ke dalam hati ku
Come on baby please don't hate me

Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me (hey close your eyes)
Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me Ah ah ah

Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me (love me)
Love me, love me Oh oh oh
Love me, love me 

Love me, love me Oh Ah Ah Ahh

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.