Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 29 October 2015

Demam Dim Sum Kembali dah !

Assalamualaikum w.b.t.. Sejak dua menjak ni, ramai kawan-kawan di Kelantan ni upload gambar mereka sedang menikmati di Facebook.. Memang diri sendiri ni memang suka Dim Sum then sekarang ni, wife dah berkali-kali beritahu nak try dim sum pulak.. So kira demam tu memang kembali semula la.. Eraz pernah la try dim sum ni.. Tapi tak selalu.. Itu pun makan sebab ada orang belanja.. Haha.. Jadi, sekarang sudah kenal pasti tempat popular dim sum selain di Hotel..


Tapi lepas di survey, tempat tu buka malam.. Baru plan nak pergi lepas waktu kerja, tapi terpaksa cancel dan balik rumah, lepas Maghrib baru boleh keluar.. Eraz sekeluarga ni memang jenis tak berapa suka keluar malam tambahan sekarang Adam Fitri masih kecil kan.. Tapi kalau terpaksa dan jarang-jarang tu, keluar la jugak kan.. Tapi kali ni, memang kena keluar sebab demi orang tersayang.. hehe..


5 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.