Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 1 November 2012

Segmen Gambar Aku Di Vektor?


Vector? Mesti ramai yang tahu kan apa benda Vector ni.. Bagi yang belum tahu, korang boleh klik banner di atas.. Ada contoh-contoh diberikan.. Segmen Vector ni jarang ditemui.. So agak menarik untuk kita join.. Kenapa nak vector..? Sebab melalui tajuk segmen ini.. Gambar aku di vektor.. Cool..

Eraz nak tengok hasil kerja tangan orang-orang kreatif untuk menghasilkan Vector.. Nak hasilkan sendiri, macam tak la kot sebab faham-faham la sendiri.. Semestinya akan menarik bila gambar kita divektorkan.. Belum pernah lagi gambar Eraz dijadikan vektor.. Untuk idea, tak perlu Eraz pening nak perah idea.. Just dan maybe boleh ambil contoh mana-mana gambar je contohnya vector diatas sebagai contoh.. Cool.. Bukan semua orang boleh buat vector ni.. 

Tag : My Friend Zamani84.. So siapa berminat, boleh klik banner diatas untuk info yang lebih lanjut! Majulah sukan untuk negara! Hohoho.. Silap, Selamat menyambuat Hari Deepavali.. Join segmen sambil layan tv sebelum mula selesaikan kerja-kerja yang dirancang! Pece no war..

4 comments:

  1. mesti hensem gambaa vektor eraz nanti :P

    ReplyDelete
  2. Thank you join..nantikan senarai pemenang petang ini..(":

    ReplyDelete
  3. Tahniah!! Harap boleh hantar detail cepat-cepat.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/11/pengumuman-pemenang-segmen-gambar-aku.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.