Saturday, 24 November 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com


Assalamualaikum.. Sebenarnya perasan segmen Kak Mia awal-awal lagi.. Tapi disebabkan ada kerja kena settlekan, terpaksa tangguh dahulu.. Tapi sekarang, jom mengarang untuk Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com.. Follower E'raz sekarang ialah 3402.. 

Soalan dari Kak Mia, "Nyatakan apa yang paling anda suka di blog ini".. Jawapan E'raz tidak lain dan tidak bukan, semestinya la kiranya ialah tentang pengalaman sepanjang pembelajarannya di Open University Malaysia.. Sehinggalah dia akan graduate akan konvokesyen pada bulan 12 ni.. Bermula dengan di calonkan dengan Anugerah Canselor dan seterusnya dicalonkan untuk Anugerah Commonwealth Educational Media Centre for Asia (CEMCA).. Blog Kak Mia diantara blog yang E'raz terjah setiap hari.. Terbaik!


Siapa yang berminat untuk join segmen ini, boleh klik SINI atau banner di atas..

45 comments:

  1. terima kasih ya eraz... sudi join segmen kak mia ni. entri penyertaan lengkap.

    touchingnya bila baca entri. so sweet. thanks sudi support kak mia selama ini. ;)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 3409 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama...
    dah lama follow sini... ^_^

    http://www.mizruha.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama.. :)

    kalau sudi meh la singgah sini..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 3411

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  6. yana dtg follow (already follow) & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. :) Datang dari segmen yang sama :] Dah follow blog awak. Follow saya pulak ya ? http://yanieandierah-diary.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri. Dah lama FOLLOW sini! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan, Singgah berkunjung ke blog eraz dah lama follow. kalau sudi jemput singgah sini http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  10. BW & follow serta support rakan blogger..

    http://www.aynoranur.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. bw here. datang dr segmen yang sama, have visit here and look new entri jgk yer... http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  12. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  13. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  14. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  15. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  16. salam..dtg singgah melawat..dri segmen sme,,slm knalan ye..ada mase jmput singgah blog sy di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html thanx :)

    ReplyDelete
  17. Salam, BW dari segmen yang sama. Sudi2lah menyinggah ke blog akak http://ieta-myblog.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  18. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  19. datang dari segmen sama :) visit mine..

    http://minniegirlcrying.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  20. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam. hi dtg dr segmen yg same. done follow. jom ke blog afraa :)

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Kunjungan balas..perghh...memang tak sangka...hehhehe..
    http://anginsbayu.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. Dari segmen yang sama.. =)


    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  24. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  25. Kunjungan balas dari Wilma :-)

    http://www.duniawilma.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_30.html

    ReplyDelete
  26. kunjugan balas....selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  27. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  28. Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

    Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 20 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/bloggership-giveaway-by-fatini-irdina.html

    ReplyDelete
  29. Salam.. Emmymazli datang dari segmen yang sama dan menjengah kawan yang bertandang dari tempat kita... ^_^ TQ. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  30. dari segmen yang sama... good luck

    ReplyDelete
  31. ^_^ salam kenal... datang bergolek kembali ke sini membalas kunjungan dan jenguk-jenguk kawasan... follow awak juga... ^_^

    ReplyDelete
  32. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum .
    Come from the same segment . Done follow you ,
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. Salam Eraz, kunjungan balas dr segmen sama... thanks
    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow #3461 & bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. Singgah dari segmen yang sama.
    Dah lama follow sini.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  37. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  38. datang dari segmen yg sama

    follow sini :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum, salam kenal dr segmen kakmia jugak :)

    http ://mayesa-jcb.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. dari segmen yg sama :)
    jemput join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete
  41. Baru ada kesempatan nk BW dr segmen kak mia. Dah lama follow MR Eraz

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.