Friday, 23 November 2012

Permohonan 100 Blogger Ads Program - Exabytes, Berjaya!

Permohonan 100 Blogger Ads Program - Exabytes, Berjaya!

| Klik untuk besarkan |

Alhamdulillah Permohonan 100 Blogger Ads Program - Exabytes berjaya.. Tawaran juga boleh katakan menarik.. Semua ini E'raz hendak berterima kasih kepada Kak MiaLiana sebab dia yang syorkan kepada E'raz tentang pengiklanan ini.. Terima kasih Kak Mia.. Jasa anda dikenang..

Hari ini, Jumaat 23 November 2012, E'raz menerima email tawaran berkenaan dan E'raz telah pun mengisi  template invoice dan telah hantar kembali kepada pihak Exabytes.. Terima kasih kepada Exabytes kerana telah kepercayaan kelulusan permohonan E'raz untuk 100 Blogger Ads Program ini..

Terkini : E'raz telah mendapat ENTIRE script daripada Exabytes untuk diletakkan di dalam blog. Siapa yang berminat untuk join, korang boleh email kepada marketing@exabytes.com.my dan nyatakan bahawa korang berminat untuk join 100 Blogger Ads Program.. Selepas itu, tunggu pihak Exabytes reply email korang.. Jom try.. Jika nak maklumat seperti info dan syarat, sila ke blog Abg Cik.. (Tentang effect ke tak pada status glitterati nuffnang tu, E'raz tak sure..)

19 comments:

  1. tahniah.. blog aku jauh lagi untuk dapat iklan ini

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    taniah ye Eraz.

    ReplyDelete
  3. wahhhh eraz.... tahniahhhhhh... kan betul apa yang kak mia dah cakap... masyukkkk...

    ReplyDelete
  4. Tahniah. Macam mana nak join nih?

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum eraz...mcm menarik jer ni...mcm mana nak join ni eraz mama kurang faham la...:)

    ReplyDelete
  6. tahniah..
    tmpang tnya ikln ni effect glitterati nuffnang x?
    @ ni iklan interational?

    ReplyDelete
  7. tahniah ... blogger yg UV maintain kebabomm jerk yg layak ... ^^

    ReplyDelete
  8. wah..tahniah. uv mesti tinggi ni.

    ReplyDelete
  9. tahniah Bro..terbaik tersenarai..100 blog..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.