Tuesday, 6 November 2012

Happy Birthday to Blogger & Pemilik FA's de Phileo, Cik Farah Alias

Happy Birthday to Blogger & Pemilik FA's de Phileo, Cik Farah Alias


06 November 2012.. Boleh katakan ramai la juga yang sambut birthday hari ni.. Paling utamanya ialah pada my SIL, Farah Alias yang menyambut birthday yang ke - 21 hari ni.. Meh Abe nak nyanyi sikit.. "Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birthday to Achik, Happy Birthday to you.." Sedap dok soro? Haha.. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan lagi rezeki.. Juga untuk business FA's de Phileo.. Korang boleh ke blog dia, Farah Alias untuk membaca entri-entri menarik.. 

p/s : Happy Birthday juga kepada kawan E'raz, Mizs Deanova..

13 comments:

  1. wahhh besday farah ke hari ni...hahaha
    epi besday!!!

    ReplyDelete
  2. abe!!!!!!! tq tq tq tq tq! terasa diriku pemes sangat. hahaha.

    p/s: nk reserved dulu tempat utk male ni?

    ReplyDelete
  3. amboi nk reserved.. tok payoh kot.. klu penuh situ, kito cawangan lain.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. nk wish epy birthday juga lah

    ReplyDelete
  5. byk juga org befday bulan 11 ni. kalo cam tu, sya pgi terjah blog farah jap..ucapngan dia. heee :D

    ReplyDelete
  6. Thanks all!! (^__^)v

    p/s : abe, harap2 blh g cwgn laen. kahkahkah

    ReplyDelete
  7. Sis farah adik Mr.Eraz ke ? Happy birthday to sis Farah ~

    ReplyDelete
  8. wawawawaaa..terharuuuuuu!!! TQ kawannn!! :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.