Monday, 12 November 2012

Cedera Akibat Kemalangan

Cedera Akibat Kemalangan


Memang tak sangka.. Kisahnya, sebelum meneruskan perjalanan dari Kota Bharu ke Penang, sempat singgah rumah ma abah di Machang.. Tengah borak, kucing datang meow-meow dan tengok punya tengok, ada kesan cedera di kaki, belakang, punggung dan mulut.. Kesiannya.. Disyaki dilanggar motosikal atau dilanggar sipi oleh kereta.. Selama dia hidup lebih 5, 6 tahun ni, tak sempat dia kena langgar lagi.. So semalam sempat sapu ubat minyak gamat.. Tengok lepas ni kalau tak ok, kena bawa pergi klinik la nampknya.. Harap-harap dia ok..

Ini kemalangam melibatkan kucing Eraz ya.. Esok Eraz akan check lagi sekali, kalau tengok tak OK lagi, memang nak bawak pegi klinik lagi.. Jangan la jadi apa-apa kat dia.. Kucing ni dah jadi peneman di rumah ma abah sekian lama.. Kalau jadi apa-apa, mesti akan rasa kehilangan.. Gambar di atas sebelum kemalangan..

9 comments:

  1. kucing yg comel..tp saya fobia tgk kucing..sangat takut..since kecik2 lg..

    ReplyDelete
  2. Harap cepat sembuh.. Aminnnnn

    ReplyDelete
  3. kesiannya ... yana pon ada bela kucing..mmg tau perasaan nie. sebb dh lama jd peneman kt ... :(

    ReplyDelete
  4. ala kesiannya...take a good care ye n get well soon buat kucing yg comel ini

    ReplyDelete
  5. hurm..sedih pulak..dah merasa bila kucing tersayang kemalangan..semoga meow cepat sembuh ye..=)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.