Friday, 30 November 2012

Gambar Kad Pengenalan Noh Hujan

Gambar Kad Pengenalan Noh Hujan

Gambar Hiasan : Cover Maskulin tahun lepas rasanya

#EntriSantai : Masa blogwalking sekejap tadi, terjumpa satu entri ni.. Tajuknya : Gambar Kad Pengenalan Noh Hujan.. Klik la untuk tengok betul ke tak.. Errrmmm... Nampak macam betul.. Korang dah tengok? Klik entri di blog ENGINEER MUDA ni..

----------------------------------------------------

GiveAway Menarik yang tak rugi untuk join : Mini Gempak Giveaway by Mibz, Amercorner, EzzatieBrahim

9 comments:

  1. bro, ini maskulin lame.. yg edisi terbaru, pelakon adam & hawa jd cover.. Dazrin..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eraz...lain muka dia la...

    p/s eraz mama pun tak tahu mcm mana google follower tu kuar tapi mama ikut cara yg ditunjukkan oleh blogger HasrulHassan tu...mula2 mama buat mmg x kuar juga tapi lelama dia kuar sendiri plak pelik gak...cuba tengok Mialiana punya n3 ada juga dia wat kat blog dia...:)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.