Tuesday 28 August 2012

Tanda-Tanda LELAKI Masih Teruna !

Tanda-Tanda LELAKI Masih Teruna ! 

(Gambar Hiasan)

Menarik yang boleh dibaca pagi ini.. Haha.. Mungkin entri ini boleh buat ada yang cerah mata sebelum memulakan kerja.. Senarai dibawah maybe hanyalah pendapat atau pandangan sesetengah orang je.. So, just untuk suka-suka, jom baca ni..

1. Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tak ada teruna gemar melihat tubuh wanita.

2. Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tak teruna mengekalkan pandangan.

3. Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja.

4. Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku.

5. Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya.

6. Lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

7. Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasangannya.

8. Lelaki teruna terlalu sensitif. mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan.

9. Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.

Read more : HERE


Senarai HIMPUNAN SEGMEN yang boleh korang join.. Edisi mengisi masa lapang yang tiada ruginya.. Support sesama blogger! Klik SINI..


--------------------------------------------

5 comments:

 1. nice one..salu asek jumpa artikel pempuan tak ade dara je..huh..

  ReplyDelete
 2. Info yang menarik ^_^
  Thanks for sharing it...

  ReplyDelete
 3. Hoho.....
  Jadi...saya mmg masih teruna r..hahah

  ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.