Monday 27 August 2012

INFO : Cara Busuk.org Filter Artikel Lucah Di Ping Busuk

INFO : Cara Busuk.org Filter Artikel Lucah Di Ping Busuk

Kepada mereka yang selalu menggunakan Busuk.org, korang perlu baca ini..


Semua ayat dibawah adalah di copy daripada blog busuk.org..

[ atas permintaan ramai, kami telah menyiapkan sistem untuk menapis artikel lucah melampau di ping busuk.. tambahan pula ramai pengguna widget, merungut dan rasa bersalah apabila laman blog mereka menjadi medium penyebaran artikel lucah.. jadi sekiranya ada diantara artikel anda telah di-reject oleh kami, tolonglah faham kenapa ya.. sebelum ada yang tersalah faham dengan sistem baru kami ini, sila baca dan fahami dulu bagaimana sistem filter artikel lucah ini berfungsi..

melalui title dan description submission anda, kami akan check setiap perkataan yang ada untuk mengenal pasti mana satu artikel yang berkebarangkalian lucah ataupun tidak bersesuaian.. contohnya, kami akan kuarantin-kan mana-mana artikel yang mengandungi perkataan "bra"..

filter : bra
affected : ibrahim ali
affected : anwar ibrahim
affected : abraham lincoln

filter : raba
affected : antarabaangsa
affected : serabai

jadi sekiranya artikel anda tidak lucah tetapi disyaki lucah untuk di-review oleh admin kami, anda tidak perlu risau.. kerana prosedur seterusnya dilakukan oleh 'manusia' sendiri.. kami akan menilai berdasarkan akal fikiran kami untuk membenarkan artikel tersebut dikongsi pada umum ataupun tidak..

sekiranya anda berkeinginan atau ada pasang niat untuk submit artikel lucah, sila berfikir kembali.. adakah berbaloi perbuatan anda itu? halalkah pendapatan yang anda terima melalui blog anda itu? dan kami juga ingin ingatkan, sekiranya terlalu banyak artikel lucah yang anda submit, kami tidak akan teragak untuk ban domain atau username anda.. ] LINK SUMBER


--------------------------------------------

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.