DeXandra Perfume | Team Eraz Fadli
Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 28 August 2012

SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

Alhamdulillah.. Akhirnya tamat sudah SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST.. Alhamdulillah dalam masa yang agak singkat (+- 12 Jam), seramai 39 blogger yang sudi meletakkan link blog mereka di blog 'hijau' Eraz ni.. So, senarai telah disenaraikan dibawah.. Jom kite ber'blogwalking' untuk menambahkan kenalan dan meningkatkan trafik! TQ so much..

Diharapkan  SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST ini dapat memberi kesan kepada semua yang join..

SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST


Memandangkan Eraz baru sahaja bertukar domain ke www.erazfadli.com, semua bloglist Eraz hilang.. So hari ini, Eraz nak buat SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST.. Dalam masa yang sama, korang boleh juga nak berblogwalking ke blog blogger yang join.. Harap-harap ada yang sudi join untuk senaraikan link blog korang kat blog Eraz yang masih 'hijau' lagi ni.. Segmen ni simple je, korang cuma perlu :

1. (TIADA PAKSAAN) Jika korang rasa nak follow blog ni, silakan FOLLOW dan kalau korang rasa nak ikut blog ni di Facebook, boleh LIKE Page Eraz di FACEBOOK dengan klik SINI atau LIKE Box di tepi kanan sana..

2. Buat satu entri dengan letakkan banner kat atas tu [boleh right click dan copy].. Korang perlu link kan banner tu ke entri ini..

3. Tajuk entri : 'SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST'

4. Dah settle, letakkan link entri korang tu kat ruangan komen kat bawah..

PERHATIAN : Bloglist ini akan kekal sehingga 30 September 2012! 

Senarai Peserta Segmen : -

01. http://msvelentine.blogspot.com/
02. http://asmarpunyablog.blogspot.com/
03. http://syarafina85.blogspot.com/
04. http://maszull.blogspot.com/
05. http://sukatykupown.blogspot.com/
06. http://kei-seichi.blogspot.com/
07. http://misszberceloteh.blogspot.com/
08. http://zamani84.blogspot.com/
09. http://nurul-izwa.blogspot.com/
10. http://mujadafewa.blogspot.com/
11. http://iznawzi.blogspot.com/
12. http://norzillasensei.com/
13. http://juliajamaludin.blogspot.com/2
14. http://dindamaisarra.blogspot.com/
15. http://kumahuitu.blogspot.com/
16. http://cxopportunities.blogspot.com/
17. http://ehbloger.blogspot.com/
18. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/
19. http://eryati.blogspot.com/
20. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/
21. http://itsmetira.blogspot.com/
22. http://khairunnisa3020.blogspot.com/
23. http://sayaeesya.blogspot.com/
24. http://coretangirlblog.blogspot.com/
25. http://mia-udax.blogspot.com/
26. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/
27. http://onlajer.blogspot.com/
28. http://phatthegreat.blogspot.com/
29. http://opzzpinky.blogspot.com/
30. http://comey-comeyblog.blogspot.com/
31. http://www.coretancikmisi.com/
32. http://bluepinkiey.blogspot.com/ (TERBATAL)
33. http://sesaat-aieen.blogspot.com/
34. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/
35. http://elymirsada.blogspot.com/
36. http://skulluv.blogspot.com/
37. http://diarionlinenurul.blogspot.com/
38. http://cahayacinta.com/
39. http://www.mialiana.com/

+ Jika ade link yang tercicir, mohon maklumkan kepada saya.. +

Apa yang diharapkan kepada semua, tujuan utama SEGMEN ini dilaksanakan adalah (selain nak masukkan dalam Bloglist E'raz) untuk semua peserta dapat blogwaking melawat blog peserta yang lain supaya blog kita dikenali. Jangan menunggu blogger lain melawat blog kita dahulu. Apa kata, kita yang mulakan. Selamat ber'blogwalking'.. Jangan lupa jugak, tinggalkan jejak..

86 comments:

  1. http://msvelentine.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    sya join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  2. ~~Saya Join~~
    harap berada di bloglist Eraz Fadli

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  3. fyna join...

    http://syarafina85.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  4. assalamualaikum eraz....mama dtg join yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  5. aku join..hee

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  6. saya nak join jugak.harap2 dapat =)

    http://kei-seichi.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  7. miss z join :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  8. http://zamani84.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ZAM JOIN BRO! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  9. http://nurul-izwa.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  10. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/08/segment-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    muja join :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  11. salam..harap sempat dalam senarai..huhuhu.... http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  12. Join sini :-0

    http://norzillasensei.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  13. join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  14. JOIN

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  15. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html#links


    JOIN YEA...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  16. http://cxopportunities.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  17. jOIN http://ehbloger.blogspot.com/2012/08/segmen-erez-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  18. joinnn

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  19. TRY JOIN...

    http://eryati.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  20. http://sipolanmelihatawan.blogspot.com/2012/08/segment-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    Saya join and be your 2780 followers. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  21. http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  22. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  23. http://sayaeesya.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  24. erkk..lagi beberapa jam nak tutup!

    ReplyDelete
  25. join..http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/08/segmen-erad-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  26. Join !!

    http://mia-udax.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  27. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  28. Assalamualaikum kawan datang nak ikut serta juga
    http://onlajer.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  29. join bro

    http://phatthegreat.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fazli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  30. sha join ya

    http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  31. join..http://comey-comeyblog.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  32. cikmisi join ! ~yeah

    http://www.coretancikmisi.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  33. http://bluepinkiey.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html


    join...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  34. http://sesaat-aieen.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  35. http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    join..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  36. JOIN..

    http://elymirsada.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  37. http://skulluv.blogspot.com/2012/08/103-segmen-eraz-fadzli-pencarian.html

    ReplyDelete
  38. join ^^

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  39. http://cahayacinta.com/kisah-keluarga/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  40. Kak mia join. Update guna mobile. Nanti dah balik rumah baru boleh linkkan banner tu ke entri. Buat masa ni cuma boleh letak url link ni kat bawah banner.. Harap diterima.

    http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  41. Kak mia join... Support eraz..

    http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete
  42. knp tk publish comment? heheh nk blogwalking

    ReplyDelete
  43. alahai segannya.... orang last yang join. huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  44. datang dari segmen same // nak ajak join ni :)

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    hope join :)

    ReplyDelete
  45. alaaa...!!
    dah wat entry lepas tu lupa nak post kat sini !

    sedihnya Dx

    ReplyDelete
  46. ok..dah sergah semua.. tapi kenapa yang no 33 tu tak dpat ek?

    ReplyDelete
  47. semalam ok lagi.. tak tahu pulak kenapa dia remove blog..

    ReplyDelete
  48. saya join

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sebab sudi join segmen yang dianjurkan oleh Eraz..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.