Tuesday 26 June 2012

Antara Jehan Miskin, Soo Wincci, Farouk Hussain, Juliza Adlizan : Siapa Akan TERSINGKIR Malam Ni Untuk Masterchef Selebriti..

26 Jun 2012 : Antara Jehan Miskin, Soo Wincci, Farouk Hussain, Juliza Adlizan : Siapa Akan TERSINGKIR Malam Ni Untuk Masterchef Selebriti..

Jehan Miskin, Soo Wincci, Farouk Hussain, Juliza Adlizan akan masuk ke pusingan penyingkiran malam ni.. Salah seorang daripada mereka mungkin akan meninggalkan Masterchef Selebriti yang akan mengikut jejak langkah Dr. Faiz, Salamiah Hasan, Siti Sarah, Serina, Louisa Chong, Raja Azmi, Karl Safek dan Thanuja.. Manakala yang pasti masih kekal ialah Dato' Fazley, Tomok, Angah Raja Lawak dan Azwan Ali..--------------------------------------------
Kalau korang rasa nak tahu info, boleh la klik entri di bawah ni :
1. Monsters University

7 comments:

 1. biarla si JULIZA ADLIZAN tu keluar.....bossy sgt!

  ReplyDelete
 2. kalau ikutkan episod semalam, ramai tak suka kan juliza.. tp juliza pandai memasak.. siap ade buku memasak lg tu..

  ReplyDelete
 3. tu la pasal...dia mmg pandai memasak. tapi kalau dh pandai tu, jgnla tunjukkan sgt kepandaian tu sampai org sekeliling pun x suka....kita tgk je la mlm ni ye siapa yg tersingkir...:)

  ReplyDelete
 4. Kalau ikut terror masak JA memang expert, tapi susah nak agak..depends lucky siapa malam ni...

  ReplyDelete
 5. diorang ni hebat masak rupanya eh..

  ReplyDelete
 6. same2 kite nanti.. klu terlepas pukul 9, tunggu ulangan kul 12.. hehe

  ReplyDelete
 7. tak sempat tengok.. byk dah termissed T_T

  ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.