Thursday, 21 June 2012

Segmen : BEN ASHAARI DAN SAYA

SEGMEN


Ben buat segmen lagi.. Segmen ringkas je.. Satu-satu syaratnya kena jawab soalan ni.. "Sila bagitau kat rakan rakan anda , blog camanakah yang anda suka baca dan kenapa ?" Jawapan : Semestinya blog yang berinformasi.. Blog yang lucu-lucu pun best.. Then blog yang ade gambar-gambar cun! Siapa berminat nak join, boleh klik banner di atas atau SINI..


--------------------------------------------
Kalau korang rasa nak tahu info, boleh la klik entri di bawah ni :
5. TV 3D

35 comments:

  1. Dari segmen yang sama..done follow u

    ReplyDelete
  2. hi pka join jugak.
    jom singgah blog pka nakk..??

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    terima kasih..! :))

    ReplyDelete
  3. yeahh..betoi tu bro =) sy join jugak..

    ReplyDelete
  4. http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  5. kwn2 smua, eraz akn blogwalking smua blog yg join ni Esok.. :-)

    ReplyDelete
  6. dtg singgh
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal...
    dari segmen yg sama.. :)


    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

    Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

    http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

    ReplyDelete
  9. salam..same lah.suka blog informasi.tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

    ReplyDelete
  10. Salam...
    Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
    lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
    thanx Awak ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  11. salam kenal ^^

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  12. cik lynn datang melawat dari segmen yang sama... :)

    jom jenguk2 Blog Cik Lynn plak...
    lynnlinda.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. singgah pagi kat sini..
    Dari segmen BA
    jemputlah ke blog ea

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  14. Salam Kenal! Dari segmen yang sama - Keep in touch!

    ReplyDelete
  15. singgah baca pendapat :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  16. Hola!! Dari segmen sama

    JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  17. eyqa datang dari blog yang sama :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  18. MrPetak.Com

    dari segmen yg same :)
    http://www.mrpetak.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya-mrpetakcom.html

    Done Follow.. :)

    ReplyDelete
  19. wah!! kene jadi cun ni, hehehe btw salam kenal dr chemija , jemputlah bace entry ^^

    ReplyDelete
  20. btl tu kita pn berminat nk baca entri =)

    ReplyDelete
  21. dari segmen sama, anis balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  22. Hai..SueMUNCET singgah sini..

    http://suemuncet.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  23. balas kunjungan saudara...

    siap follow lagi...

    salam perkenalan.

    ReplyDelete
  24. Salam ., jalan2 baca jenis blog kesukaan kamu :)

    ReplyDelete
  25. datang dari segmen yang sama..
    done follow,hit me back k!..

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  26. hye i hit u back.oh ske blog yg da gmbr cun-cun ye.hehe

    ReplyDelete
  27. blogwalking.. Thanks visit blog saya.. =)

    http://simplenia.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html?

    ReplyDelete
  28. singgah bergolek kat sini:)) dtg dr segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  29. salam kenal..

    singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete
  30. Singgah dari segmen yg sama juga

    ReplyDelete
  31. angah buat kunjungan balas kat sini .. thanks bro

    ReplyDelete
  32. CHAKKK!!!!!!
    Datang dari segmen yang sama.....

    Jemput join segmen saya juga ye...
    http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  33. Datang dari segmen yg sama,sorry lmbt BW :p

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.