Saturday 7 April 2012

The Final Countdown

Mesti korang pernah pernah dengar lagu The Final Countdown nyayian Europe ni.. Aku didedahkan dengan lagu ni masa TV2 nak buat countdown setiap kali nak masuk tahun baru.. Selalunye TV2 akan senaraikan movie2 menarik sepanjang maybe seminggu sebelum tahun baru.. Itu dulu-dulu la.. Sekarang tak de dah..

Bermula daripada situ, aku suka giler lagu ni.. Disebabkan terpengaruh bestnya, aku jadikan lagu The Final Countdown ni sebagai caller ringtone untuk telefon pertama aku dulu.. The 'batu bata'.. Gelaran yang kami berikan untuk Nokia 3310.. Lasak! 

Siapa-siapa yang belum pernah dengar lagu ni, boleh play Youtube dibawah beserta lirik.. Jangan pelik jika penyanyi nya lambat nak bukak mulut untuk nyanyi sebab intro muzik lagu ni memang panjang..

Terbaru, TV3 gunakan lagu ni untuk promo ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN untuk tahun ni.. Korang tahu senarai akhir ABPBH tahun ni? Boleh klik SINI..

So, layaaaaannnnnnn..


____________________________________

Kalau korang rasa nak tahu info, boleh la klik entri di bawah ni :
1. LMFAO

Entri menarik yang perlu korang terjah :

1 comment:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.