Monday, 23 April 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

Klik banner untuk maklumat lanjut!

Syarat yang senang untuk diikuti.. Untuk syarat, korang boleh klik sini.. Cuma korang kena jawab soalan di bawah..

"Buat sedikit karangan sebab apa korang join segmen ini. Dan adakah segmen ini membebankan?"

Seperti biasa, setiap segmen yang dijoin adalah disebabkan untuk menambahkan kenalan, nak bagi orang kenal blog ni dan nak berblogwalking.. Blogwalking adalah salah satu cara untuk orang kenal blog kita.. Beban? Tidak sama sekali.. Peace no war..

Tag : 

Specialnya, blog top referred url ke segmen ini akan memenangi LOMO AQUAPIX..

Klik gambar untuk maklumat detail!

--------------------------------------
Kalau korang rasa nak tahu info tentang perkara di bawah? Boleh la klik link yang disediakan :
Oh My English!

Entri menarik yang perlu korang terjah :

61 comments:

  1. Salam Eraz,
    thanks sudi join.
    Aku memang dah follow hang :D

    Serious Follow Back

    ReplyDelete
  2. sy singgah dr segmen sama ^^
    do visit mine~
    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  3. Dah follow awak dari segmen yg sama ;]

    http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini...

    jemput satang blog
    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama..visit n follow sini..

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  6. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. sy follow dari segmen yg sama! :)

    ReplyDelete
  8. singgah dan follow jugak .. :)

    dari segmen: serious follow back ..

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    Follow balik okay? ^^

    ReplyDelete
  9. Salam , sya join segment yg cme ngan awk .
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
    Ehh , kita mmg dh follow awk lah :P

    ReplyDelete
  10. ayu dari segmen yg sama..serius follow back!!

    ReplyDelete
  11. singgah!. Serius i follow here. Awak serius follow balik? hehe
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yg sama
    dini follow cni :)

    ReplyDelete
  13. Salam. Singgah sini :)

    http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini! serious dah follow Mr.E'raz Fadli. hehee ;)
    jom singgah sini
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. seyra singgah sini....

    http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  16. dah lama follow ..dari segmen yang same

    ReplyDelete
  17. tejah sini..serius dah follow back

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  18. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw dah lama dah ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. sudah follow sini

    http://aynoranur.com

    ReplyDelete
  20. done follow uuu :) hit back kay . dari segment yg sama ^^

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. Salam perkenalan...icumm serius dah follow sini ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. serius da follow sini..datang dari segmen same..salam perkenalan.. http://cikmiasufira.blogspot.com/2012/04/segmen-serius-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. Singgah dari segmen sama
    follow sini
    awk serious follow back keyh^^

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. datang dari segmen yang sama

    serius dah lama dah follow blog awak :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. Hye, Dtg dr segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html
    Telah lame follow blog awk ni..thanks.

    ReplyDelete
  26. Seriouse Follow awak ni :), dari segment yang sama.

    http://preciouselove.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  27. singgah mencari kawan !
    yeah.. saya dari segmen yang sma..

    # cmasayu.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. already follow kan. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  29. hai.. saya serius datang follow sini...:)

    ReplyDelete
  30. dari segmen yg sama, singgah sini

    http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  31. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  32. done follow sini ..dtg segmen yg same

    ReplyDelete
  33. from segmen yang sama..jom follow..
    http://hasiebaffa.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  34. from segmen yg sme..
    follow me back k..TQ
    http://fizzpengurusanpakk.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  35. helo, dari segment yang sama ;)

    http://amercorner.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  36. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  37. Dari segmen yg sme, da follow , follow me back :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  38. Salam E'raz.. :)

    Saya Moon, done serious follow you, follow me back http://supermoon11.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  39. alhamdulillah. Syiera dah folloe sini. Dah lame jadi follower blog ini :D

    follow back --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    happy blogging :D

    ReplyDelete
  40. salam..
    syiera dtg dari segment yg sama..
    visit n follow..
    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  41. hye..
    iema dtg singgah nie...
    dr segmen yg sme...
    iema da lme follow sini... ^^

    http://iemagurlz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serius follow ^^

    ReplyDelete
  42. join segment ni jugak, da folow sini

    http://haruhikumiko.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  43. drpd segment yang sama :)
    follow blog ni .
    http://bemysite.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  44. follow sini :)

    http://bemysite.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  45. Daripa segment yang sama..Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  46. Dari segment yang sama, Follow Blog ini! http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  47. singgah lagi blog ini :)
    dari segmen yang sama , follow blog ini . jangan lupa follow balik ;)
    *hihihi

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  48. dh follow... dr segmen yg sama =)

    http://anakadamsedangbercerita.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  49. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  50. 2509. That's ME ! Done follow u , from the same segment .. =)

    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  51. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  52. dari segmen SERIUS yang sama.. done clicking button FOLLOW on ur blog.. CLICK chentaa jugax
    http://thea-cintajarimanis.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  53. serius dah lama follow...;)

    http://skatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  54. singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

    do follow mine ;)

    http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  55. Dari segmen yang sama. Follow blog and dan tinggalkan jejak!

    http://are-bull.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  56. Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini.
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html

    ReplyDelete
  57. Hai..
    Segment serious follow back.
    :)
    Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  58. slm perkenalan. jom pergi blog saya =)

    ReplyDelete
  59. salam singgah disini Mr Eraz ..

    saya kira..

    Mr Eraz dapat sebanyak 42 follower dari segment ini. Tahniah:D

    Jika ada sebarang bantahan pada kiraan saya sila balas dicomment ini saya akan terjah balik :D

    123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142

    ReplyDelete
  60. Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
    Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.