Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 27 April 2012

SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI


Ben bersegmen lagi.. Jom baca ayat2 dari Ben ni..

"Segmen ni simple jer .. SPONTAN BERSAMA BEN ASHAARI .. Blogger masuk ke blog blogger yang join segmen ni pastu akan bagitau secara spontan melalui komen di blognya .. BEST atau TAK BEST ! , blog dia tu .. Maknanya pengunjung tu tengok sekali lalu je la tanpa baca entri di blog dia .. Haaa .. ok tak ? Hanya dua je .. Blogger tak leh kecik hati yer .. Kira kalau dah join tu , kena open sikit la.. Lagi pon antara BEST ngan TAK BEST je .."

Jom join!

--------------------------------------------
Kalau korang rasa nak tahu info, boleh la klik entri di bawah ni :
Entri menarik yang perlu korang terjah :

38 comments:

  1. Blog nie BEST..
    Saya selalu singgah sini
    Jemput jenguk yg saya juga

    http://shayeaien.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  2. BEST

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  3. saya tak join , tapi saya datang nak sokong :)
    happy blogging yea ..

    ReplyDelete
  4. BEST !!!

    komen lah kalau sudi di sini :

    http://faker-pinkeyes.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    dari segmen yg sama ! ~ :)

    ReplyDelete
  5. BEST

    http://anisfadliyana.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  6. B.E.S.T ^^,
    padat dgn info
    http://chintariesa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  7. best.. font ko cantik

    http://saedramadhan.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  8. best...simple n kemas..

    klu sudi jemput ke blog saya jugak..

    http://fiqas81.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  9. Best.

    http://amyfendi.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  10. BEST!! Tahniah

    http://classiccarclub.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  11. saya rasa saya lagi banyak masuk blog ni dr blog sendiri setiap hari.. rs2 knp? haha

    terpanjang lak komen.. ok, secara kesimpulannya, blog ni BEST! Hari tu pun dah dipilih sbg blog pilihan mingguan Zam kan??

    jemput singgah n komen gak~
    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  12. Best , sebab macam macam adaa :)

    http://cokelatcyntha.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  13. blog ini sememangnya best :)

    http://liyanazhar9392.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  14. best cik fara selalu singgah.. ^^

    http://rendanghangus.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  15. kawan-kawan semua, Eraz akan blogwalking esok ke blog korang semua! ;)

    ReplyDelete
  16. best :) blog smart je ^^

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  17. BEST ! :D

    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  18. best ,, byk informasi yang bergune ....
    http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum...blog best jom dtg blog mama...:)

    ReplyDelete
  20. best... :)

    http://kerenggabiru.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  21. Best.... Blog kemas...

    Tapi ShilaAmzah x best...
    Hahhahaha.... Takde kene mengena....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  22. BEST blog BRO!!

    http://encikkai.com/2012/04/27/spontan-bersama-ben-ashaari/

    ReplyDelete
  23. BEST :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  24. Of course la best!

    http://suzlinazreena.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  25. BEST! kalau tak best, takkan follower boleh ribu2. Hehe.

    ReplyDelete
  26. best... selalu dtg sini....

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  27. best...

    singgah dr segmen abg ben juga...
    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  28. besttt.!!
    ade mcm2 infomasi kat sini..!

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/04/segmen-spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  29. BEST! smart mcm tuan die. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  30. blog ni BEST! sya selalu jd silent reader je.. hehe

    ReplyDelete
  31. Best! ^_^

    http://lystra-lily.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  32. BEST!!

    http://ceriteyxa.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete
  33. Yuhuuu Emma here =) Blog Ni BEST =) Happy blogging =)

    ReplyDelete
  34. tin!tin! iman singgah dari segmen yg sama..huhu..sori lmbt tp still nak support juga..blog ini iman rase simlpe dan best siap follow lagi..sudi2 dtg ke blog iman ya=D

    ReplyDelete
  35. hai dtg dari segmen sama. jom g blog saya meh =) blog ni BEST

    ReplyDelete
  36. blog awak BEST! =)

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/spontan-bersama-ben-ashaari.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.