Friday, 27 April 2012

Cukai Pendapatan - E-Filling Tahun 2012.. Korang Dah Settlekan Belum?


Khutbah Jumaat hari ni berkisar tentang cukai.. Tapi lebih spesifiknya kepada cukai tanah.. Korang dah isi belum E-Filling? Tarikh tutup 30 April 2012 kan? Aku alhamdulillah settle isi secara online dan submit.. Itupun nasib baik rakan office selalu ingatkan suruh isi..

Zakat pendapatan lak cmne?

--------------------------------------------
Kalau korang rasa nak tahu info, boleh la klik entri di bawah ni :
Entri menarik yang perlu korang terjah :

No comments:

Post a comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.