Sunday, 30 September 2012

Segmen : Cik Misya Nak Follow!

Segmen : Cik Misya Nak Follow!


Assalamualaikum semua.. Salam Sejahtera juga.. Hari ni Eraz cuti.. So banyak betul hal sampai nak tulis satu entri pun tak sempat.. Tengahari tadi sempat taip entri guna Tab tapi tak sempat nak publish or dengan kata lain, tak sempat nak taip habis.. hehe.. 

So malam ni, sesudah solat Maghrib, online sekejap then join segmen ni.. Segmen daripada Aimi Syahirah.. So siapa berminat, korang boleh klik banner di atas.. Lain daripada yang lain banner tu nampaknya.. Syarat yang dikenakan? Klik SINI.. Follower E'raz sekarang ialah 3033.. Alhamdulillah.. 

3 comments:

  1. Salam dear.. Tq join segmen saya.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-cik-misya-nak.html Wah cantik angka follower tu..=)

    ReplyDelete
  2. Done Follow !!!
    jom join segmen nie...TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen en eraz..hihihi..singah sini dr tmpt Cik misya dan follow..jemput singgah semula yer ^_^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.