Tuesday, 18 September 2012

Segmen: Be My Follower by Didiey

Segmen: Be My Follower by Didiey


Baru lepas settlekan hal taklimat.. So, sebelum mula kerja, join satu segmen ni dulu.. Siapa yang berminat, boleh klik banner di atas.. Satu soalan daripada penganjur yang perlu dijawab ialah "Nyatakan bilangan Follower (setakat entry dibuat)& target Follower yg korang nak." So, follower sekarang ialah 2894 dan target ialah tak kisah.. ;)

16 comments:

  1. dah follow u.. saya yg ke-2895..=) nak jenjalan kat blog awak plak.. =)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum eraz...bestnya nak join la...:)

    ReplyDelete
  3. thanx sgt sbb sudi join :)
    maaf lambat update senarai peserta,tp didiey akan update jap je lagi ye :)

    ReplyDelete
  4. salam..singgah dari segmen yg sama.. :)
    follow you..!
    singah balik yew
    http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  5. Done follow u.. :)

    http://isz-in.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  6. Done follow u .

    http://melheartmrssoomuch.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-folllower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  7. tq dtg..singgah sini kembali...follow jua

    ReplyDelete
  8. cute nya blog..


    da singgah n follow awk.. appreciate if u follow back..hehe tq

    ReplyDelete
  9. datang jalan sini dari segmen yang same :)

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  10. datang membalas kunjungan...
    Done follow...
    Dari segmen sama...

    ReplyDelete
  11. Blogwalking here :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  12. balas kunjungan dari segmen yang sama.. :)

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat mai... ^^
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete
  14. Following you from segmen http://winasuhaimi.blogspot.com/2012/10/28-segmen-be-my-follower-by-didiey.html
    Nice blog of you :)

    ReplyDelete
  15. sory lah baru g jeguk segmen yang saya ikut dulu....... sudahku follow

    jom g blog saya...

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.