Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 28 December 2015

#2Kerja | Trending


Assalamualaikum w.b.t.. Errrrmmmm.. Power betul penangan #2Kerja ni sebab jadi antara yang trending di twitter sekarang.. Kenapa? Rasanya tak perlu bercerita kot dengan detail sebab rasanya ramai yang dah tahu.. Dan kalau ikut hashtag tu, ramai juga yang respon termasuk selebriti di Malaysia.. Eraz malas nak printscreen semua yang Eraz bagi tapi yang viral sekarang ialah ayat-ayat dari Harith Islandar.. Dia buat sampai #6Kerja kot..

Masing-masing yang sedang membaca entri ni pun Eraz percaya memang buat lebih dari #2Kerja berdasarkan pemahaman maksud ayat yang dibuat oleh seseorang yang pernah viral sebelum ni tu.. Errmmmmm.. Apa-apa je la..

2 comments:

  1. oooww. patut plik sangt pon tgok dekat tweet pakat duk hastag 2 kerja

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.