Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 1 November 2015

Tertipu Dengan 'Kancil'

Assalamualaikum w.b.t.. Macam biasa, terjumpa sesuatu yang menarik di Facebook, terus rasa nak kongsi di blog tercinta ni.. Lepas baca ayat yang ada dalam gambar tu, memang dari dulu lagi Eraz alami.. Bukan nak marah pada pemandu Kancil, tapi fizikalnya memang boleh buat orang frust saat-saat memerlukan parking.. Hehe.. Apa maksud Eraz? Cuba baca ayat dalam gambar di bawah ni dulu :


Siapa pernah alami perkara yang sama dengan Eraz alami? Sedang duk carik-carik parking di shoppimg mall atau hotel, tiba-tiba ternampak satu ruang kosong di tengah-tengah.. Terus laju menuju ke lot parking tu, tapi bila sampai, alahai, dah ada penghuni rupanya.. Kereta kancil.. Hehe.. Terus rasa frust.. Banyak kali kot kena.. Sorry ya pemilik kancil.. Kereta korang memang special.. Boleh menyorok.. Hehe..

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.