Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 21 September 2015

Adam Fitri bakal tandingi ke'handsome'an Papa?

Assalamualaikum w.b.t.. Poyo tak tajuk entri? Haha.. Fikir dua kali tu tu nak taip.. Tapi ini blog Eraz kan, so belasah je la? Hehe.. Baby ni semua cute.. Mana-mana pun tambah-tambah bambam macam Adam ni.. Zara dulu banyak ikut muka mama.. Tapi Adam ni, ada la sikit muka Eraz kot.. Tang mana? Entah la.. Adam ni banyak sangat kacuk nya kot.. Yang pasti, memang membesar dengan jayanya.. 

Eraz banyak masukkan gambar Zara atau selfie dengan Zara kan.. Jarang dengan Adam.. Bukan apa, kadang-kadang susah nak selfie dengan dia.. Hehe.. Masa g IKEA baru ni, memang Eraz yang dukung Adam half way.. Half way lagi, wife ambil.. So sempat la sambil menunggu, selfie.. Itu pun nak hilangkan penat, duduk atas katil yang ada di laluan.. Haha.. Senyum molek la pula Adam ni.. Sama tak muka kami? Hehe..


Alhamdulillah setakat ni, Adam membesar tak de ragamnya.. Sama macam Zara masa kecil-kecil dulu.. Malam dia tdo dengan lena.. Bangun untuk hisap susu je.. Tak de nak merengek ke apa.. Nak tidur pun senang.. Kadang-kadang duduk baring atas tilam pun dia boleh tertidur.. Kesihatan? Alhamdulillah, sejak lahir memang tak de demam lagi.. Mungkin juga salah satu faktornya breast feeding.. Kadang-kadang tak sangka dah anak dua.. Tapi fikirkan umur, berbanding orang lain, anak dah tiga kot.. Hehe.. Family planning penting juga sekarang ni.. Allah bagi rezeki dapat sepasang, memang syukur..

14 comments:

  1. semoga Adam membesar dengan sihat dan jadi anak yg berbakti kepada kedua ibu bapa:)

    ReplyDelete
  2. adam semakin semangat nih..wah..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dah ada anak... Sweet je eraz dengan Adam... huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni insyaallah turn Misya pulak.. thanx..

      Delete
  4. Asalam Eraz..huhu teringat pula masa anak2 etuza seusia dia...seronok membelai anak2 ni sangat teruja tengok..

    ReplyDelete
  5. ooo adam fitri nama dia..biar dia membesar dengan iringan blog Eraz ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam kakak dia, membesar dengan blog ni juga..

      Delete
  6. hi. PG singgah blogwalking dari blog emas putih ;)

    ReplyDelete
  7. haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

    ReplyDelete
  8. wah comelnya adam. semoga adam and zara membesar dengan sihat dan sentiasa jadi comel ever and ever :D

    Blogwalking dari Blog Kak Uzu (EmasPutih) :D

    Alja no 28 (www.cahayapermata.my)

    ReplyDelete
  9. omeyyyy... lama tak datang sini tengok2 dah besar adam and makin ensem.. kalah la papa dia....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.