Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 15 June 2013

Hero & Heroin Baru Terhebat Anugerah Blokbuster 2, Orang Kelantan !

Assalamualaikum w.b.t.. Errmmm.. Sesuatu yang tak kena dalam Anugerah Blokbuster 2 ni.. Mungkin tiada apa yang berjaya menarik perhatian.. Bile camtu, perhatian bukan 100% diberikan.. Tinggal! Tak boleh nak komen detail sebab tak tengok full.. Tapi melalui bacaan di twitter, banyak yang negatif dan positifnya..

Tetapi, secara kebetulannya, pemenang untuk Anugerah Hero dan Heroin Baru Terhebat bagi Anugerah Blokbuster 2 ni adalah orang Kelantan! Hehe.. Kebetulan.. Itu sahaja untuk entri ni.. Tahniah kepada Izzue Islam dan Neelofa..

#Untuk senarai penuh keputusan Anugerah Blokbuster 2, sure dah ramai yang update.. Search google.. ;D

9 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.