Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 14 June 2013

Aktiviti bulan Jun yang penuh !


Assalamualaikum w.b.t.. Bila tengok kalender bulan Jun 2013 ni, macam pening kepala sebab banyak betul aktiviti yang perlu diberi komitmen.. Kena pergi KL untuk Majlis Konvokesyen, Majlis Kahwin Adik, Kursus di KL dan maybe awal Julai pula majlis Pertunangan adik ipar.. Untuk Majlis Kahwin adik pula, bukan memerlukan masa sehari dua, tapi berhari-hari.. Jadi betul-betul kena agih jadual urusan dengan tepat! Cuti UL dan 1 AL pun kena atur dengan baik.. Annual Leave tak ambil banyak pun.. 1 hari je.. Yang lain semua Unrecorded Leave..

#Harapnya semua berjalan dengan lancar.. Mental, Fizikal dan semua-semua! Amin..

12 comments:

  1. semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar... In Shaa Allah...Amin...

    ReplyDelete
  2. sama ler dengan akak jugak...bulan June bulan yang penuh dgn schedule jugak....kena pandai bahagikan masa......

    ReplyDelete
  3. Bizinyer! Takpe..pelan-pelan kayuh

    Jemput join first time GA saya yer.

    http://syurgakasih.blogspot.com/2013/06/saya-buat-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. mari join my first GA :)

    http://masnayli.blogspot.com/2013/06/giveaway-pertama-bulan-jun.html

    ReplyDelete
  5. busy betul abang eraz . hehe :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.