Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 27 June 2013

Segmen Bloglist Julai Blog Paly


Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya lama giler tak join segmen.. Seriusnya memang tak sempat nak join.. Nak blogwalking pun sama.. Tambah-tambah sekarang kerja banyak.. Kat office pun tak lekat sangat.. Ini pun baru balik dari KL.. Hehe.. Last sekali join segmen dari Kak Mialiana.. Terbaru, teringin nak join tanda support blogger Paly.. Siapa yang berminat nak join, boleh klik banner di atas.. Jom!

8 comments:

  1. thanks bro sb sudi sapot.. hehe :)

    ReplyDelete
  2. Jemput join segmen ni http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-2013-by-faris.html

    ReplyDelete
  3. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

    ReplyDelete
  4. salam...ayu dtg dr segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.