Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 14 June 2013

Application tanpa download muncul ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sebenarnya sejak dua menjak ni, makin 'gigih' application yang muncul di HOME Galaxy Tab ni.. Kebanyakkannya adalah jenis yang tah apa-apa.. Merapu je.. Yang ada gambar berunsur SX pun ada.. Padahal kita tak de tekan apa-apa pun.. Eraz nampak je ia muncul di Home, terus delete tanpa klik.. Tah apa-apa..

Rasanya ia akan berterusan.. Kalau tak sedar, boleh buat orang salah faham sebab ada sesetengah gambar tu ada memaparkan gambar wanita yang seksi.. Astaqfirullahalazim...

Published with Blogger-droid v2.0.10

11 comments:

  1. Aplikasi mcm ni slu muncul lps kita update entri guna bloggerdroid.. setiap kli mcm tu lh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke.. tak semestinya tu.. kdg2 main muncul je..

      Delete
  2. berhati-hati semasa download, sometimes double impact kat apps...

    ReplyDelete
  3. kan...ade je yg kluar shortcut la ..ape la

    ReplyDelete
  4. uiiikkkk kena lebih berhati2 ni...

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.