Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 11 June 2013

Masa bosan menunggu orang habis konvo ..


Assalamualaikum w.b.t.. Konvokesyen memang ramai orang.. Jadi, untuk apa-apa pun, mesti akan mengambil masa dan giliran.. Gambar ni Eraz snap masa menunggu adik ipar selesai majlis di dewan.. Memang awalnya Eraz masuk ke Dewan Merdeka PWTC tu, tapi lepas settle dia naik pentas, keluar terus.. Lepak dekat area nak ambil gambar pulak.. So! Sambil borak plus nak hilang bosan, snap situ sini.. Haha..

23 comments:

  1. Replies
    1. harus sempat, tapi kadang2 malu nak upload.. hehe..

      Delete
  2. assalamualaikum eraz...tahniah2 buat adik...:)

    ReplyDelete
  3. hehe..sambil menyelam minum air kan eraz..tahniah kat adik awk tu

    ReplyDelete
  4. tahniah buat adik Eraz....time persidangan UMNO kat dewan nie memang meriah......

    ReplyDelete
  5. sempat lagi ye. memang kena sabar kalau pergi majlis konvo nih ^_^

    ReplyDelete
  6. mselim3 ingat eraz yang konvo... majlis konvo nie memang lama , sabar aje kan...

    ReplyDelete
  7. Skali skala buat selca. Haha :)

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.