Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 3 June 2013

Keyword Popular Bulan Mei 2013


Assalamualaikum w.b.t.. Pagi ini teringat untuk selongkar keyword popular bulan Mei 2013.. Jengggg! Terima kasih kepada Jehan Miskin kerana perkahwinannya, keyword 'jehan miskin kahwin' telah mengumpulkan search keyword yang paling tinggi sepanjang bulan Mei 2013..

13 comments:

  1. ramai yang nak tengok jehan miskin kahwin ye tak?

    ReplyDelete
  2. apa taknya kahwin dengan orang k-pop tu yang ramai google.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. org Malaysia je kot yang search.. hehe..

      Delete
  3. wah..ramai yer tgk jehan miskin..^^

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum eraz....semuanya nak tengok yer...;)

    ReplyDelete
  5. wahhh.. betul2 popular ni..

    ReplyDelete
  6. nama pun retis..lepas ni eraz kena banyak buat post pasal retis la..confirm keyword naik..heheh

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.