Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 8 June 2013

Ramainya manusia ..

Assalamualaikum w.b.t.. Sedang mencuri masa bawa adik-adik ipar jalan-jalan pusing.. Tak sangka pulak seramai ini..

Published with Blogger-droid v2.0.10

9 comments:

  1. Hahahaa... ini bukan IBUKOTA MALAYSIA Ni ...

    ReplyDelete
  2. kat mne ni?KB ek?ada event apa tu?

    mintak tolong http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/06/mintak-tolong-sangat-sangat-urgent.html

    ReplyDelete
  3. Biasalah Eraz, time cuti ni la orang memang keluar nak jenjalan..tambah nak raya nanti.sekarang ni la masa utk buat early preparation..

    ReplyDelete
  4. mana lokasi nie....macam pernah tengok jer....

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.