Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 18 June 2013

Terima kasih ..


Assalamualaikum w.b.t.. Lepas je masuk office dari keluar lunch, terpandang satu kotak Pos Ekspres.. Errmmm.. Dalam hati, tak de pulak kawan atau saudara yang beritahu nak hantar sesuatu.. Terus tengok pengirim.. Rupa-rupanya seorang kawan ni.. (Dalam kepala dan boleh agak siapa).. Katanya hadiah harijadi yang tertangguh sebab dia tak tahu nak beli apa.. Puas hati dengan hadiah tu dan kualiti nampaknya sangat OK.. Warna dan design juga ok.. Katanya baru-baru terjumpa dan secara tak sengaja terus teringat dan sambar! Haha..

Terima kasih banyak-banyak dan Eraz tahu dia baca entri ni..

15 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.