Friday, 11 January 2013

Tips Elak Botak Untuk Lelaki

Tips Elak Botak Untuk Lelaki

Tips Elak Botak Untuk Lelaki
Gambar Hiasan

Botak? Rasanya ramai yang mengalami masalah ini.. Satu kerisausan jugak kot bagi yang menjaga rambut atau penampilan.. So! Secara tidak sengaja, terjumpa satu entri special dari blogger femes ni.. Jadi share dengan korang juga.. Kredit kepada beliau.. Siapa? Klik SINI..

Tips 1 : JANGAN BIAR KULIT KEPALA BERMINYAK
Tips 2 : JANGAN SIKAT RAMBUT MASA BASAH
Tips 3 : JANGAN IKAT RAMBUT MASA BASAH
Tips 4 : JANGAN GUNA SHAMPOO PEREMPUAN
Tips 5 : PAKAI TOPI HANYA DI LUAR BANGUNAN

Untuk huraian setiap tips berkenaan terutama untuk tips ke - 4 tu, korang boleh klik SINI..

5 comments:

  1. terjah dari segment makdara..follow sini gak yeh

    ReplyDelete
  2. thanks for the tip... remy ramai kawan yg problem bila pakai topi tu... ramai yg dah botak.... so terpaksa pakai terus topi tu.....

    ReplyDelete
  3. kesian org lelaki..bnyak fikir pon boleh cpat botak kan..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.