Monday, 7 January 2013

Blog E'raz Kena Serang!!!


Kena serang? Errrmmm... Terkejut juga petang tadi bila dapat tahu blog sendiri tak boleh view sebab kena serang oleh Malware.. Bila scan, alhamdulillah semua clean.. Tapi ianya disebabkan oleh bloglist.. So, dapat detect link mana jadi sumber.. Maaf kepada blogger KORN sebab terpaksa remove link blog anda, arjunapopkorn.blogspot.com daripada bloglist supporters.. Selamat hari raya.. Eh silap.. Selamat tahun baru 2013! Peace no war..

Published with Blogger-droid v2.0.9

28 comments:

  1. Err.. Jap, so maksudnya link KORN tu bermasalah la ek? Cmtu ke? :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya.. dh remove td, smua kembali ok..

      Delete
    2. Ooo.. Mcm mana blog dia blh ada prob? :S Ngee, newbie yg masih blur T_T

      Delete
  2. Ramai blogger yang affected dari blog KoRN...
    AJ punya pun kena jugak tadi....
    So terpaksa remove KoRN dari bloglist..

    ReplyDelete
  3. wat gempak je tajuk nya.by d way alhmdlh smua kmbeli asal

    ReplyDelete
  4. cam remy kena haritu.... dah buang pren dri bloglist baru ok...takpe...nanti leh add balik korn tu.....

    ReplyDelete
  5. ala kesiannya... minta dia clearkan dulu blog dia tu, baru eraz boleh masukkan dalam bloglist...

    ReplyDelete
  6. takut ni kena ..mohon maaf jika blog Pesona ada tu V..tolong bagitahu secepat2nya

    ReplyDelete
  7. kalau blog sendiri yg kene, kompem tak tahu nak wat pe..hehe

    ReplyDelete
  8. Haha...."tanjat boboi"..ingat kan sape dah yang serang blog bro eraz tadi...hahah...APP sakit dah pipi senyum sorg2 bila baca status along tu....hahah

    http://adiezaff.blogspot.com/2013/01/feveret-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. huhuhuhu..kalau kena kt blog saya sendiri, mmg xtau la nak buat ape. hehehe

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum eraz....nasib baik dapat tahu awalkn boleh dicegah...:)

    ReplyDelete
  11. salam.. datang terjah dari link blog mak dara.. ^_^

    http://www.lokmanramli.my

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru juga ye

    ReplyDelete
  13. saya pun kena woo :( . Sumber yang kena tu memang dari blog korn jugak . Agak terkejut sikit tadi, gabra semua cukup! hahaha xD

    ReplyDelete
  14. adik kathy pun kena jugak tadi..dari blog KORN juga la...

    ReplyDelete
  15. eh.. mcm mana ek nak trace dari mana dtg malware tu ? ?

    btw, singgah dari blog makdara gak..

    http://www.bard.my/

    ReplyDelete
  16. diserang.. aduhai.... sgt bimbang.. leeza pernah kena.

    ReplyDelete
  17. blog saya dah berbulan kena....mohon bantuan mcmn nak selesaikan virus malware ni..............

    ReplyDelete
  18. kene ati2 lor cmtu len kali..mmg bhye lau kene ni..
    virusss

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.