Saturday, 19 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......


Assalamualaikum.. Sebenarnya dah lama perasan Segmen : Saya Blogger Negeri ....... ni.. Tapi seriusnya memang tak sempat nak join.. So hari lepas tengok Kak MiaLiana join, E'raz pun terus buat entri la.. Dalam saat sakit kepala sebab jadual kelas pelajar Postgraduate masih belum settle.. Stress stress..

Berbalik kepada Segmen : Saya Blogger Negeri ....... ni, E'raz blogger yang berasal dan berada di Kelantan.. Apa tempat / makanan / benda yang best di Kelantan, antaranya ialah Nasi Kerabu Ayam Percik.. Dan semestinya kuih-kuihnya.. 

Siapa berminat untuk join segmen ni, boleh klik banner di atas atau klik SINI..

6 comments:

  1. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  2. as salam..

    salam kenal melalui segmen y sama..
    Ecah orghe klate jgk..

    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    sudi tuk follow my blog.. tq

    ReplyDelete
  3. wooot2... deno folow sini dari segmen yg sama :)

    www.dayangdeno.my

    ReplyDelete
  4. eh dah lama folo sini... hehe

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.