Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 11 June 2015

Our baby boy, Adam Fitri

Assalamualaikum w.b.t.. Mulanya ingat nak publish lepas-lepas ni gambar anak Adam Fitri ni.. Tapi permintaan kawan-kawan samada di Facebook dan Blog memang tak dapat nak hampakan selepas Eraz publish entri INI.. Jadi ini anak kedua kami a.k.a putera sulung kami, MUHAMMAD ADAM FITRI.. Semoga Adam menjadi anak yang baik dan soleh.. Insyaallah..

Lepas ni rasanya akan muncul entri-entri berkaitan dengan Adam sebab masa mula-mula lahir baru ni, cara penjagaan Adam dan Zara dulu, memang berbeza.. Al-maklum la berlainan jantina kan..

9 comments:

  1. tahniahhhhh dapat baby boy! best nyaaaaaa... =D

    ReplyDelete
  2. mabruk (^___^) moga jadi anak yang soleh - amin (^____^)

    ReplyDelete
  3. Tahniah!



    Jom singgah http://nesaprima.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Congrats!! :D Setahun tinggalkan blog, sekarang dah 2 jadinya kn. Cun la tu laki prempuan, sepasang gitu :D Last Vee bukak blog pun masih psl Zara. Hihi

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat eraz,isteri dan zara sbb menerima ahli baru. Welcome Adam..

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.