Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 18 June 2015

Ber'fisioterapi' di HUSM



Assalamualaikum w.b.t.. Inilah jadinya kalau cuba mengangkat barang berat dengan cara yang tidak betul.. Dulu pernah berlaku tapi bukan sakit on the spot dan berterusan.. Telan je Panadol Extend terus ok.. Tapi kali ni, telan Panadol Extend 2 papan pun, masih tak ok.. Risau kot-kot berlaku benda yang tak ingini nanti, wife minta pergi ke HUSM untuk check up.. 

Lepas jumpa doktor yang pertama kali, terus doktor minta ke Unit Pemulihan untuk sesi fisioterapi.. Lepas tu baru x-ray dan jumpa Pakar Otto.. Hari ni hari pertama untuk fisioterapi dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan katanya perlu lengkapkan 12 sesi.. Uik! 12 sesi.. Harapnya sebelum sampai 12 sesi, dah ok.. Tapi kalau tak ok, risau juga.. 

3 comments:


  1. 12 sesi tu laamaaa tu nak ulang-alik
    cukup detail tuhan cipta kita, satu skru rosak..byk tergendala.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.