Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 4 February 2017

Lamb Chop di Jiran Cafe, Kota Bharu

Assalamualaikum w.b.t.. Tak tahu macamana Eraz boleh berani cuba makan menu berasaskan kambing baru ni.. Last try kambing, setahun yang lepas kot.. Masa tu kat Seri Pacific Hotel.. Masa tu ada training kat situ.. Lepas je lunch tu, memang sakit kepala sampai ke sudah.. Tak pasti samada memang sakit kepala sebab makan daging kambing atau perkara lain.. Lepas tu memang takut la nak makan.. Tapi..

Lepas tengok rupa daging kambing tu baru ni masa orang kedai tu lepas bakar, memang rasa nak makan sangat.. Dah macam mengidam.. Hehe.. So masa pergi nak cari breakfast, ternampak daging kambing bakar dia sedap sangat.. Tambah-tambah baru lepas bakar.. Terus grab Nasi Kerabu Kambing Bakar.. Marvelous masa makan.. Tunggu juga kot-kot sakit kepala.. Dah la hari kerja.. Sekali ok.. Haha.. Selang beberapa hari, repeat lagi.. Ok lagi.. So terbukti kambing takde kaitan dengan sakit kepala baru ni..

Lastest kami sekeluarga ke Jiran Cafe di Kota Bharu.. Terus order Lamb Chop!! Harga boleh tahan.. Hampir RM 20.. Tapi alhamdulillah, first time try, sedap!! Gambar di bawah tu rupanya..

6 comments:

  1. Replies
    1. Sedap.. Nanti Cik Nor boleh singgah.. Dekat Demit - Guchil Bayam..

      Delete
  2. restoran jiran ni memang famous kat kelantan ehe :D
    New Update: Random ft SPM result countdown.

    ReplyDelete
  3. kat klate banyak kedai menarik tapi bila dkna balik sana, tak jumpa lak kedai-kedai makan gini.. hahahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat Demit - Guchil Bayam ni.. Hehe..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.