DeXandra Perfume | Team Eraz Fadli
Kelab Blogger Ben Ashaari

Sunday, 12 February 2017

Cendol Durian

Cendol Durian | Assalamualaikum w.b.t.. Sebagai seorang peminat Durian, bila tengok gambar di bawah ni, tak tahu nak kata apa.. Haha.. Rasa macam nak pergi cari terus.. Nampak pula dinamakan Cendol Durian, lagi la rasa meleleh air liur.. Hehe.. Gambar ni Eraz ambil di Facebook.. Rasanya ada orang share atau pun dari iklan.. Terlupa dah.. Tapi ini bukan di Kelantan.. Tapi rasanya di Shah Alam, Selangor rasanya.. Di Kelantan ada ke?

Cendol Durian

Sekarang ni memang banyak kan menu-menu baru mengikut peredaran zaman.. Kalau tengokkan gambar, semua sedap ni.. Tapi rasanya, wallahulam.. Sebenarnya kalau di Kelantan ni pun, Eraz sendiri tak habis pun explore.. Haha.. Tambah-tambah anak kecil sekarang, memang kalau makan, kena jaga anak tu lebih.. Ya la, masih kecil kan.. Mungkin bila Adam dah besar sikit, sematang kakanya, Zara Faleesya, habis tempat kot kami jelajah.. Hehe...

4 comments:

  1. alamaakk.. ubai tak makan durian .. hehehe

    http://www.kataubaid.com/2017/02/cinta-tidak-boleh-di-jual-beli.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.