Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 13 February 2017

Agent Dropship Diperlukan (Satu Jualan Keuntungan RM 20)

SIAPA SINI YG INGIN DIBANTU MEMBINA PERNIAGAAN DGN KOS RENDAH? 

KAMI INGIN BANTU ANDA YG INGIN MENJANA INCOME DGN MODAL YG RENDAH 

Dua persoalan itu akan terjawab kalau korang baca entri ini.. Insyaallah..


Assalamualaikum w.b.t.. Team Eraz Fadli sedang Agent Dropship untuk Dexandra Perfume.. Pernah dengarkan nama Dexandra Perfume? Memang menjadi-jadi sekarang.. Paling penting dalam business samada online atau offline ataupun bersemuka, pemasaran / marketing sangat penting.. Insyaallah dengan ilmu yang saya ada, akan dikongsikan bersama dengan ahli Team semua.. 

Kalau korang tak perlu buat jualan sebagai dropship pun tak pe.. Kalau dah pernah, lagi la senang kan.. Ada surirumah.. Pelajar.. Yang bekerja dan tidak bekerja dalam group ni.. Blogger juga dipanggil sekali untuk join sebab kalau blogger, for sure blog dan media sosial korang akan membantu kan.. Lagi la mudah..


Untung sebotol RM 20 
Kalau sehari sebotol RM 20 
Kalau seminggu (sebotol sehari sahaja) = RM 20 x 7 = RM 140 
Kalau sebulan (sebotol sehari sahaja) = RM 20 x 30 = RM 600 
Itu kalau sebotol sehari ya..  Kalau beberapa botol sehari?

+ TIDAK perlu simpan stok 
+ TIDAK perlu beratur di Poslaju untuk pos 
+ DAPAT jual benda yang orang akan beli 2-3 unit sekaligus 

NAK DAFTAR SEBAGAI DROPSHIP AGENT atau nak tahu details? 

✆ WhatsApp +60179773382 
✆ WhatsApp +60179773382 
✆ WhatsApp +60179773382 

===================== 
PENDAFTARAN TERHAD! 
===================== 




No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.