Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 14 April 2015

Bila berada dalam minggu EXAM !

Assalamualaikum w.b.t.. Beginilah jadinya bila berada dalam minggu exam.. Blog pun macam tak berapa nak update.. Instagram ada la sikit-sikit.. But its ok, minggu final exam ni akan berakhir pada Jumaat ni.. Walaupun lepas tu akan sibuk dengan kerja juga, at least lepas benan study kan.. Demi kemahuan, masa depan dan kerjaya, aku gagahkan juga..

Sekarang rasa macam nak demam pun ada.. Muka ni, kalau macam ala-ala stress, memang bertindak balas.. Hehe.. Jerawat la apa lagi.. Satu lagi ulser mulut.. Memang akan ikut.. Sabau je la..

#Esok paper Strategic Management! Good Luck!


6 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.