Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 9 October 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!


Selepas terkejut dengan Pageviews all time history Jadi 38, sekarang Eraz nak mulakan aktiviti dengan mulakan join segmen.. Follower sekarang ialah 3122 followers.. Siapa yang berminat untuk join, boleh klik banner di atas..

40 comments:

  1. TQ join this segmen.. Ajak kawan-kawan lain utk join sama ye.. dan jgn lupa utk blogwalking blogger lain jugak!..

    ReplyDelete
  2. singgah & follow
    http://kedaiserbanekakelantan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  3. segmen sama ... ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  4. blogwalking~~

    selamat berkenalan

    http://nurainishahroni.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  5. Saya pun join segmen ni juga. Tolong sokong yaa. :)
    Done follow you. ^^

    http://thefairfight.blogspot.com/2012/10/segmen-4-tambah-followers-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  6. done follow awk..
    http://kalermerahati.blogspot.com/2012/10/tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  7. Hai,dari segmen yang sama
    Done follow :)
    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  8. hai :)

    dari segmen yg sama. done following you :D
    do follow me kalau suka :)

    http//feminismflutters.blogspot.com/2012/10/jom-join-segmen-tambah-follower-banyak.html

    ReplyDelete
  9. hai sy bw kat sini. dari sgemen sama ^^
    http://www.kisahemasputih.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  10. singgah sini...jom terjah blog fendy

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  11. Datang melawat :)
    http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  12. http://tomatomanissedap.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama.

    http://budaksatulima.blogspot.com/2012/10/segmentambah-follower-banyak-banyak-kak.html

    done follow you. follow balik k? tq :)

    ReplyDelete
  14. hai,,saie dri segmen yg sama :)
    done follow u , hope u follow me as well :)

    http://glitterteenager.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  15. done following...follow back

    http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  16. Hi there :) Dari segmen yg sama . Done follow you . Jom terjah blog saya http://mlolipop.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  17. Dari segmen yg sama. Fatin dah follow. Jom blogwalking ke blog Fatin >>>>> http://cyntaaabadies7296.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini dari segmen nie
    http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html
    hye3 ^_^

    ReplyDelete
  19. Dari segmen yang sama and saya dah follow awak :DD Jom follow saya juga. http://yaniesayangawak.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  20. hye :p
    kite datang dari segment yg sama..kite done follow awk..
    follow me back?? >,<

    http://fairyell.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  21. done (:
    http://cikmeinasayangs.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama :)
    http://chuachowder.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  23. gud luck

    http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  24. done .. follow awak . dr segmen yg sama kat sini

    http://afasz.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  25. dari segmen yg sama :)

    http://myzamichiko.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  26. dtg dr segmen ni > http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    btw, jom join my 1st Anniversary GA. jom!

    http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/10/happy-1st-anniversary-giveaway-by-girang.html

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen sama.
    Dah follow sini..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  28. dr segmen sama,

    http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    haaa... dh tambah sorang lg follower. jom tambah follower banyak2

    ReplyDelete
  29. dtg menjenguk sambil tumpang blogwalking. jom g blog saya meh. =)

    ReplyDelete
  30. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..
    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  31. done follow u,
    www.kalermerahati.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum.

    Saya dari segmen yang same
    http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/11/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    Saye da folo awk, jemput folo sy balik ea.

    ReplyDelete
  33. Dari segmen yg sama! Dah follow awak. Follow me bck ok? http://syueefyoora.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  34. Join the tribe ^^
    http://shuhaidablog.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  35. jom upkan follower... sy dah follow blog awesome awk...
    jom follow blog tragis sy :)

    http://zonmanis.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete
  36. datang follow dan singgah...:-)
    selamat berkenalan..

    ReplyDelete
  37. Assalammualaikum, is datang dari segmen yang sama, done follow sini.

    http://iskandarx.blogspot.com/2013/03/segman-tambah-follower-banyak-banyak.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.