Kelab Blogger Ben Ashaari

Monday, 19 June 2017

ERAZ FADLI | Bagi Hadiah Raya Aidilfitri 2017

Assalamualaikum w.b.t.. Salam Isnin.. Macamana? Masuk kerja hari ni, mood ok lagi ke? Atau dah mula terbayang-bayang nak balik kampung? Mesti dah ada juga yang sudah pasang lagu Raya kat office atau dalam kereta ni.. Tapi berdasarkan satu status yang up di facebook semalam, ramai lagi sebenarnya yang masih belum dapat mood raya.. Sama la macam Eraz sebenarnya.. Masih akan bekerja macam biasa sehinggalah Khamis ni.. Hehe..

By the way, terfikir dalam hati ni rasa macam nak bagi hadiah la sikit kepada semua pembaca blog Eraz Fadli ni.. Tambah-tambah sekarang bulan Ramadhan dan nak puasa ni kan.. Khas untuk pengomen-pengomen semua yang setia membaca entri blog Eraz walaupun update blog sekarang tak macam dulu.. Kalau dulu, tiga ke empat entri tu biasa.. Tapi sekarang ni, satu entri tu, alhamdulillah.. Hehe.. 

So! Sebagai hadiah hari Raya yang korang akan dapat awal Julai nanti ialah DeXandra Perfume 35ml.. Hehe.. Best apa DeXandra Perfume kan.. Tapi dapat lepas raya dah la ya.. Macamana nak dapat.. Senang sahaja.. Eraz tak mau buat cabutan bertuah.. Eraz akan bagi pada sesiapa yang meninggalkan komen terbanyak sepanjang bulan Jun 2017 ni.. Ok kan? Itu pun kalau ada yang sudi tinggalkan komen di entri Eraz la.. Tak kisah la entri tu baru ke, lama ke.. Janji rekod tinggalkan entri pada bulan Jun 2017..


Nanti pada pada awal Julai, Eraz senaraikan Top 5 dan untuk kali pertama serta sempena Raya ni, Eraz akan bagi pada dua orang maksudnya Top 2 la dapat.. Sorang satu ya.. Eraz akan pos kan pada korang semua.. Di harapnya ianya dapat mengembirakan pengomen-pengomen di blog ERAZ FADLI yang tak seberapa ni ok.. TQ..

34 comments:

  1. mcm best jer, nak beli satu lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg best.. Hehe.. Kalau nk beli, kena whatsapp tauke : 0179773382.. Hehe..

      Delete
  2. wahh macam best jeee... nk laa

    ReplyDelete
  3. WAHH.. LEPAS RAYA PUN OK DAPAT, TAPI BUKAN PCL LA YG DAPAT TU..

    ReplyDelete
  4. Wow best nya ada contest perfume lagi hehehehe..

    ReplyDelete
  5. wahh kna komen banyak2 nih hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu la dtg sini n komen.. Mana tahu rezeki kan..

      Delete
  6. Wow. Macam best je.

    Nak cuba juga la nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dipersilakan bro.. No problem..

      Delete
    2. terima kasih..

      mudah-mudahan ada kekuatan untuk bersaing dengan blogger yang lain..

      Delete
    3. Takde la istilah bersaing.. Just hargai pengunjung..

      Delete
  7. De'xandra suka bau Perfume ni... boomshell ok nnt Bonde singgah dekat mana-mana entri yg menarik tu... InsyaAllah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peminat Bombshell ni.. Nanti singgah ok..

      Delete
  8. Hi, salam perkenalan :) Hahaha baru kenal blog ni. Bestnyaaa jadi top commentator, boleh wangi2 dengan Dexandra, hihiks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi.. Selamat Datang ke erazfadli.com

      Delete
  9. Dexandra wahhh bestnya...

    ReplyDelete
  10. Waaa minyak wangi. Best ni

    ReplyDelete
  11. Kena lah akak rajin komen entri ni..haha..kena selongkar entri lama dalam blog eraz..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh.. Mn tahu jumpa entri yang sesuai dgn akak baca.. Hehe..

      Delete
  12. Wow..mnarik...selama ni bc..sggsh..silence..but..
    Nk try la..ha3..mne thu kn rezki mewangi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah.. Special untuk pengomen blog ni... :)

      Delete
  13. Menarik betul hadiahnya nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Kasi mewangi bersama DeXandra.. :)

      Delete
  14. syoklah dapat hadiah perfume. tak sempat nak pulun komen ni.hehe..good luck pada semua.

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.