Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 7 June 2016

Tanda Korang Dah Boleh Tukar Kerja !

Assalamualaikum w.b.t.. Semestinya ramai pembaca blog Eraz Fadli ni orang yang bekerja dan ada juga yang masih mencari kerja kan.. Juga ramai yang sedang belajar di IPT.. Tapi entri kali ini khas untuk siapa-siapa yang bekerja dan mempunyai simptom-simpton yang akan dinyatakan di bawah.. Perkara biasa la kalau perasaan-perasaan macam ni ada dalam hati dan jiwa kita kan.. 

Eraz sendiri ada ketika rasa masa-masa tu juga nak update resume nak minta kerja baru.. Tapi dalam pada duk stress itu ini, sampai sekarang dah hampir 10 tahun bekerja di sini.. Mungkin isu ni ada banyak sebab yang akan mempengaruhi.. Semestinya sebab kawasan, peluang dan lain-lain lagi.. Tapi apa yang Eraz jumpa di Facebook ni mereka senaraikan tanda-tanda korang dah boleh tukar kerja kalau dapat rasa perasaan macam ni.. Jom baca!










1 comment:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.