Saturday, 17 March 2012

10 Perihal Melibatkan Lelaki Kacak

Lelaki Kacak a.k.a Handsome? Lelaki Kacak a.k.a Tampan? Lagi..? Korang mesti boleh senaraikan 'adik-beradik' perkatan Lelaki Kacak.. Maybe ramai lelaki mahu dikategorikan Lelaki Kacak kan.. Tapi korang tahu ke ape kelebihan Lelaki Kacak? Kalau korang seach kat goggle tentang Lelaki Kacak, mesti keluar berderet-deret artikel tentang Lelaki Kacak beserta gambar Lelaki Kacak di seluruh dunia.

Sumber Gambar : Lelaki Kacak Pilihan @ Coretan Harapan [Boleh klik gambar diatas untuk tengok pilihan Farah Alias]

Kalau diikutkan pilihan ramai, mesti ramai yang memilih Aaron Aziz sebagai Lelaki Kacak Malaysia.. Maklumlah filem dia meletop tahun ni..


Tak mau citer panjang, cuba korang baca ni.. Perihal Lelaki Kacak.. (Jangan ambil terlalu serius dengan Scene-Scene di bawah.. Hanya untuk bacaan semata-mata.. Tidak ada kena mengena dengan yang hidup atau yang telah meninggal dunia)

Scene Lelaki Kacak I
Kalau lelaki kacak pendiam
Perempuan akan cakap : Wow, cool giler.
Kalau lelaki kurang kacak pendiam
Perempuan akan cakap : Eh perasan bagus.

Scene  Lelaki Kacak  II
Kalau lelaki kacak berbuat jahat
Perempuan akan kata : Nobody’s perfect.
Kalau lelaki kurang kacak berbuat jahat
Perempuan akan cakap : Patutpun, muka pun macam pecah rumah!

Scene  Lelaki Kacak  III
Kalau lelaki kacak menolong perempuan yg diganggu
Perempuan akan cakap : Wah! Machonya, macam hero filem!
Kalau lelaki kurang kacak menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata : Entah2 kawan dia.

Scene  Lelaki Kacak  IV
Kalau lelaki kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata : Sepadan sangat.
Kalau lelaki kurang kacak dapat perempuan cantik
Perempuan akan kata : Mesti kena bomoh perempuan tu!

Scene  Lelaki Kacak  V
Kalau lelaki kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata : Jangan sedih, kan saya ada.
Kalau lelaki kurang kacak ditinggal kekasih
Perempuan akan kata : (terdiam, tapi telunjuknya meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)

Scene  Lelaki Kacak  VI
Kalau lelaki kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap : Perasaannya halus. Penuh kasih sayang.
Kalau lelaki kurang kacak penyayang binatang
Perempuan akan cakap : Sesama keluarga memang harus menyayangi.

Scene  Lelaki Kacak  VII
Kalau lelaki kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap : Matching. Hebat luar dalam.
Kalau lelaki kurang kacak bawa BMW
Perempuan akan cakap : Bang, bosnya mana?

Scene  Lelaki Kacak  VIII
Kalau lelaki kacak tak mahu bergambar
Perempuan akan cakap : Pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
Kalau lelaki kurang kacak tak mau bergambar
Perempuan akan kata : Tak sanggup tengok hasilnya ye?

Scene  Lelaki Kacak  IX
Kalau lelaki kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap : Ini barulah lelaki gentlemen.
Kalau lelaki kurang kacak menuang air ke gelas perempuan
Perempuan akan cakap : Naluri pembantu, memang begitu.

Scene  Lelaki Kacak  X
Kalau lelaki kacak bersedih hati
Perempuan akan cakap : Let me be your shoulder to cry on.
Kalau lelaki kurang kacak bersedih hati
Perempuan akan kata : Kuat nangis!! Lelaki ke bukan ni?

Artikel Lelaki Kacak kat atas hanya sebagai bacaaan korang.. Mungkin boleh gembirakan hati yang tengah berduka lara.. Peace..

Klik Sumber Untuk artikel Scene Lelaki Kacak kat atas


Pada pendapat aku lagi, samada korang Lelaki Kacak atau tak, bersyukurlah dengan kurniaan yang diberikan kerana percayalah, masing-masing ada kelebihan masing-masing..

Nota yang harus korang baca :

Korang jangan pelik lak tengok aku tiba-tiba buat untuk entri tentang Lelaki Kacak. Bukannya apa cuma sebenarnya aku tertarik untuk menyertai CABARAN SEO LELAKI KACAK yang dianjurkan oleh EARNCENT.COM.. CABARAN SEO LELAKI KACAK ini dianjurkan oleh EARNCENT.COM dan ditaja oleh SEO Apps, Bluedianthus.com, Muaz Lelaki Kacak, Ohcikgu.com, BloggerWanita.com, Cyza Sector, LelakiAcai.com, Sabreehussin dot com, Abrablog.com dan AhmadFaizal.com.

Aku harapkan entri Lelaki Kacak aku ni boleh menjadi bahan bacaan korang sekarang.. Haha.. Jika anda rasakan artikel ini menarik, jangan lupa ye untuk Share kan bersama rakan-rakan anda di Facebook. Cuma klik pada butang Share berwarna biru di bawah. 

23 comments:

  1. Hebat penangan lelaki kacak .

    Jom Komen Entry Saya :)

    ReplyDelete
  2. tu la lumrah kehidupan manusia.. lelaki kacak diagung2kn lelaki x kacak dipijak2kn.. em x patut la dorg bandigkan cm tuh.. bg saye lelaki kacak ngn x same je. juz lelaki kacak diberi kelebihan berbanding lelaki x kacak.. thats my opinion la.. kalo sayer tekasar bahase syer mintak maaf yer.. peace. ;)

    ReplyDelete
  3. artikel tu lebih kepada bacaan sahaja.. sebenarnya lelaki semua sahaja.. yang penting adalah dalaman dan pembawaan diri masing2..

    ReplyDelete
  4. Rupa paras tu tak penting, yang penting iman dan agama dy, kan ?
    btw, nice entry :)

    ReplyDelete
  5. betul. HAHA walaupun tak terniat tapi benda tu ape yg terlintas kat fikiran kita kann

    XD

    ReplyDelete
  6. wow penangan lelaki kacak... dasat kesian yang kurg hensem ni...

    ReplyDelete
  7. apakah definasi kacak yang sebenarnya? @_@?

    ReplyDelete
  8. mari sama-sama kita jawab persoalan Miss Purple.. ;)

    ReplyDelete
  9. rupa paras tak penting :)
    klau sudi , singgah blog ni . http://sayatakcute.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. mcm2 penerangan lelaki kacak nih (: nice one! hehe

    ReplyDelete
  11. kacak kacak jugak..iman pun kena kacak jugak ma..huhu.

    ReplyDelete
  12. gegel pown mnerima naseb y same law brdsarkan ruperr nih ~

    ReplyDelete
  13. ini lah yg dinamakan prejudis... buyes... tak baik gitu...

    nasib baik aku perasan kacak.. hahaah

    +++++

    jom kunjung blog saya. harap ade hubungan dua hala dari gang-gang gerila penulisan kreatif ni...
    dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lah jejak atau komen di mana-mana

    http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/soledad.html


    zul a.k.a sam banjamin
    (pengasas gerila penulisan kreatif)

    ReplyDelete
  14. xpe . semuanya sama saja., ciptaan Allah. semua handsome2.. hehe

    ReplyDelete
  15. lelaki kacak.hehe
    kalau search perempuan cantik agak2 keluar gambar kiter tak eh?haha

    p/s: jom rasmikan segmen

    ReplyDelete
  16. jgn risau..semua org kacak.. :)

    ReplyDelete
  17. artikel yang kacak. semoga bro pun terus kacak dlm kontest ni

    ReplyDelete
  18. entri ni kreatif...gud luck bro

    ReplyDelete
  19. saya nak lelaki kacak hati budi pekerti dan kaya dgn pengetahuan agama..heheh..

    ReplyDelete
  20. Nasib baik adando katagori "LELAKI SEGAK"...Bukan kacak...!!!
    ha...ha...ha....
    Apapun kecantikan @ kehenseman sesorang itu adalah buatan Allah,
    sekiranya kita mengeji orang yang yang kurang elok paras rupanya bermakna kita mempertikaikan kejadiaan Allah....

    ReplyDelete
  21. terime diri seadanya, walaupun kacak...kne ingt, semua orang xde y sempurna..be ourself to make it easy n happy... :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.