Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 10 March 2017

Stok Makanan di Pejabat

Assalamualaikum w.b.t.. Kalau kerja, ada ketika tu memang terlupa untuk breakfast atau dengan kata lain, makan la.. Itu kes yang terlupa.. Ada juga kes yang tiba-tiba lapar walaupun dah makan pun ada kan.. Macam kes la ada kiranya.. Dan setiap orang memang akan ada jenis makanan yang mereka gemar yang boleh dimakan sewaktu membuat kerja di pejabat..


Bagi Eraz.. Biskut adalah pilihan yang terbaik.. Dah la kenyang kan.. Lepas tu senang nak makan.. Simpan pun senang.. Kalau sebelum ni, bukan favourite sangat pun biskut ni.. Tapi lepas Zara yang suka makan biskut ni sebelum pergi Tadika, bila Papanya try baru ni, rupanya sedap juga biskut Jacobs ni.. Patut la ex-boss wife bawa bertin tin biskut di office dia.. 

Kalau pilihan korang, makanan apa yang menjadi bekal di pejabat?

8 comments:

  1. Senang nak capai, masuk mulut terus.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  2. samalah..kita pun ada stock biskut...boleh alas perut sebelum tengahari atau balik kerja

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  3. Saya jarang sarapan melainkan minum air je... tapi kalau makan, nasi lemak terus.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami biasa kalau breakfast tu terus nasi.. Hehe..

      Delete
  4. Sihat sangat ni...hahahaha...Sally ade Chipsmore, roti, muffin, cereal :D

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.