Kelab Blogger Ben Ashaari

Saturday, 29 July 2017

Bila Nama-Nama Alif Naik Serentak

Assalamualaikum w.b.t.. Entri terakhir sebelum ni pada hari Rabu, 19 Julai baru ni.. Sepuluh hari lepas.. Astaghfirullah.. Bukan sengaja tak nak buat entri baru.. Idea tu ada.. Gambar-gambar juga ada.. Tapi, kekangan masa dan tempat.. Kalau dulu, Eraz sangat selesa update blog melalui phone.. Sekarang tak jumpa lagi apps yang sesuai untuk update blog dengan iPhone.. Frust! So last update pasal SNDLipstick By Siti Nordiana.. Siapa nak order, boleh refer entri tu ok..


Mulanya nak buat entri pasal dinner semalam atau pasal di KL baru ni.. Tapi fikirkan hari ni Sabtu, so nak santai2 sikit la.. Teringat hal semalam yang gegarkan seluruh Malaysia.. Nama 'Alif' memang sangat popular sekarang.. Mula2 satu nama Alif yang naik di media sosial.. Lepas tu nama satu lagi Alif naik dengan kisah yang lain pula.. Lepas tu ada masa sikit, skodeng la twitter.. Wow.. Ramai orang duk bercakap pasal Alif.. Artis2 pun tak ketinggalan..

Kisah apa? Tak perlu la Eraz cerita kat sini secara details sebab rasanya semua orang dah tahu kot.. Kebenaran, apa yang berlaku di saat itu, apa yang berlaku disebalik, hanya mereka yang tahu.. Korang jangan salah orang pula ya.. Alif ni tak termasuk Alif Satar ya.. Haha...

12 comments:

  1. Haha kesian Alif Satar naik story kat ig, tak memasal 😂

    ReplyDelete
  2. O..alif tu..😁
    Nt ba ta sa jim ha kho dal zã...plk😊

    ReplyDelete
  3. Kalau tak komen entry ni boleh kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak komen, boleh lalu.. Hehe..

      Delete
  4. Tak tau nak kata apa. Kesian orang yang nama Aliff

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan nama Alif ramai pula yang terlibat dengan hal negatif..

      Delete
  5. semoga alif satar tak kadi tolol macam aliff lain tu,sbb nampak gaya dia lebih juruh orgnya kalau tolol jugak tk tahu la hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. Semoga Alif lain pun sama..

      Delete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.