Kelab Blogger Ben Ashaari

Thursday, 23 February 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD


Wow.. Lain macam je banner Segmen.. So, sape2 berminat, leh klik banner kat atas untuk info lanjut..

Setuju dengan cara Mr. Doctor untuk untuk system grouping.. Senang!

Tag :
| FifyFarah |


8 comments:

  1. nak join samalah, menarik tertarik jugak ni..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
    btw, md follow sini ^^

    ReplyDelete
  3. hai mr. e'raz (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hye
    datang dari segmen yg same
    done follow you

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama but dah follow lama hhee

    ReplyDelete
  7. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  8. Hai. Sy dah follow blog kamu. Dari segmen yg sama,group 2. Jemput dtg blog sy yea
    http://shaeyzawrote.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.