Thursday, 9 February 2012

SEGMEN CIKMUN : FIRST POST AKU IN BLOGGING

Segmen terbaru yang korang boleh join.. Anjuran Siti Nur Munirah Nordin..

Klik banner di atas untuk ke blog penganjur..

Berikut syarat ke-5 yang perlu diikut :
"5 . dekat entry korang , korang kena letak link first post korang tu . mun nak baca !"

"Entri ni aku tulis selepas Nubhan perform lagu Mata Hati ni semasa Separuh Akhir Muzik-Muzik hujung bulan November lepas.. Lirik yang sangat best.. Bagi aku la.. Korang, aku tak tahu la.."

Perasaan masa tulis entri pertama?
Aku dah lupa dah.. Haha..

Tag :

No comments:

Post a comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.